Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:19 11 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Radu Mazare recunoaste ca este colorat

ro

05 Nov, 2009 02:30 2123 Marime text
cap_3.jpgInvitat marţi seară la „Stirea Zilei", în duplex cu Nicolae Bănicioiu şi Victor Ponta, primarul Constanţei, Radu Mazăre, a vorbit despre calităţile pe care le deţine actualul candidat la preşedinţie, Mircea Geoană.

„Geoană e mult mai bun. Eu personal m-am săturat de cinci ani de scandal continuu, de cinci este o luptă cu locuitorii oraşului pe care îl conduc. Nu în ultimul rând, preşedintele Geoană este un om care a reuşit să păstreze un echilibru, să conducă un partid cu foarte multe şi colorate personalităţi - eu fiind unul dintre ele", a susţinut primarul Constanţei.

Pentru a întări mai mult remarcile la adresa şefului său, Mazăre şi-a exprimat convingerea că Geoană va putea să-i mobilizeze pe toţi şi să „aducă în ţară liniştea de care este nevoie".

mircea_geoana_radu_mazare_02.jpgCaracterizarea pe care acesta i-a făcut-o şefului său vine după o perioadă pre şi post alegeri europarlamentare din noiembrie anul trecut, când organizaţia de Constanţa a refuzat categoric să se implice semnificativ în campanie. De altfel, tot în cadrul emisiunii de marţi seara, Geoană a recunoscut că, la un moment dat, au fost momente mai tensionate cu organizaţia de la Constanţa, dar că acestea au fost depăşite, liderul PSD Constanţa demonstrându-i „încă o dată că este un om deosebit".

{mos_ri:Mircea Geoana,Radu Mazare} 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • surmelis argentina pusa 05 Nov, 2009 16:47 Cel mai bun CONDUCATOR este d-l TRAIAN BASESCU ,iar cel mai bun prim ministru este d-l MIRCEA GEOANA. Aceasta este FORMULA corecta pentru iesirea din criza,dar cu mentiunea ca PNL-ul sa dispara din viata politica pana isi "VA FACE ORDINE (IN FAMILIE ),IN PARTID". Omul potrivit , la locul potrivit, BASESCU - GEOANA.
  • Matei Ionel 05 Nov, 2009 15:05 Radu Mazare a pus bine si firma SC ARGOS din COnstanta care i-a adus in pragul falimentului ptr ca toti banii i-a bagat in blocurile din Baba Novac...Cei 1000 de salariati ai firmei nu si-au luat salariile de cca 3-4 luni de zile..Oamenii sunt disperati si recurg la incetarea activitatii....
  • cornel 05 Nov, 2009 11:42 mazare a facut multe lucruri bune pentru constanteni de cand a ajuns la primarie!!basescu de cand a ajuns la cotroceni nu a facut nimic pentru tara asta!!!geoana este solutia pentru iesirea din ciza si pentru redresarea economiei!!
  • surmelis argentina pusa 05 Nov, 2009 09:51 Domnul Mircea Geoana ar putea conduce Guvernul Romaniei,dar fara amestecul ,temporar al PNL-ului care a devenit TERIBILIST.
  • un cetatean 05 Nov, 2009 09:49 Mazare ar face orice ca sa loveasca in Basescu.In continuare Basescu nu face nimic ca sa loveasca in Mazare.Uneori democratia e moale exact acolo unde trebuie sa fie tare.