Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:26 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primarul Matei trebuie să rezolve problemele consilierului Cristi Popescu (documente + galerie foto)

ro

02 Nov, 2010 00:00 3097 Marime text
asociatie_navodari_2.jpgAsociaţia de Proprietari nr. 14 Năvodari este nemulţumită de modul în care s-a achitat de îndatoririle contractuale firma care s-a ocupat cu mansardarea blocului. Din acest motiv, ei consideră că vinovată este Primăria Năvodari.

Disputa dintre Asociaţia de Proprietari nr. 14 şi SC Adreea Pop Construct SRL datează de aproape doi ani, numai că Primăria oraşului nu poate interveni pentru soluţionarea unei neînţelegeri ce nu o privesc. Aşadar, reprezentanţii Asociaţiei susţin că "Andreea Pop Construct SRL, cu sediul în Năvodari şi administrată de Mihaela Vica Popescu, a executat lucrări de mansardare la Bloc 14 Sud Năvodari, la scările A, B, C, D, conform Autorizaţiei de Construcţie numărul256 din 1 august 2008, emisă de Primăria Oraşului Năvodari. Precizăm că pentru executarea acestor lucrări s-au întocmit Procesul verbal încheiat pe 19.03.2008 cu ocazia întrunirii Adunării Asociaţiei de Proprietari Bloc 14 Sud, scările A, B, C, D şi Convenţia de lucru încheiată în 26.03.2008 între Asociaţia de Proprietari şi SC Andreea Pop Construct SRL", susţineau reprezentanţii Asociaţiei. De acum încep nemulţumirile. "În momentul terminării lucrărilor mai sus menţionate s-a emis Procesul verbal de recepţie numărul 316 din 15.12.2008, vizat de Primăria Oraşului Năvodari. În Procesul Verbal se stipula ca societatea să execute sistemul de termoizolaţie pe toată porţiunea exterioară aBlocului 14 Sud, să monteze interfon la intrare principală, aceste lucrări nefiind executate la data semnării de către reprezentanţii Primăriei a procesului verbal de recepţie la terminarea lucrărilor", au mai precizat reprezentanţii Asociaţiei. Din păcate însă, Primăria nu se poate implica în astfel de dispute. "Înainte să fiu eu primar s-au semnat actele. Există o relaţie contractuală între Asociaţia de Proprietari şi SC Andreea Pop Construct SRL care nu priveşte Primăria. Este adevărat că respectiva societate are legătură cu consilierul local PNL Cristi Popescu, dar mai multe nu cunosc. Noi nu am semnat procesul verbal de recepţie a lucrărilor până când nu a semnat şi Asociaţia de Proprietari. Însă, nu cu noi au negociat termoizolarea şi montarea interfonului, aşa că nu putem să ne implicăm", a susţinut Nicolae Matei, primarul oraşului Năvodari.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • cetatean 02 Nov, 2010 08:19 1.Fostul consilier PNL, actual PSD 2.Nu este o problema , o rezolva Matei cu panouri pe banii primariei , ca merita baiatul