Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:42 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Penelistul Adrian Stan, in audienta la Udrea

ro

20 Jan, 2010 02:31 1519 Marime text
cap_1.jpgProiectul legislativ potrivit căruia organigramele administraţiilor publice locale vor suferi modificări drastice, în sensul reducerii de personal, a stărnit reacţii şi la nivelul judeţului Constanţa.

Preşedintele Ligii Aleşilor Locali a PNL Constanţa, Adrian Stan, consideră că reducerea de personal este „o problemă spinoasă" pentru toate administraţiile publice locale. În calitate de primar al localităţii Techirghiol, acesta a luat legătura cu alţi omologi din ţară, care coordonează activitatea oraşelor staţiuni balneoclimaterice, şi au solicitat o întrevedere cu ministrul Dezvoltării Regionale şi Turismului, Elena Udrea. „Joi (n.r. măine) ne vom întălni, la minister, cu doamna Udrea. La întrunire vor participa toţi membrii Ligii Oraşelor Staţiuni Balneoclimaterice", a confirmat edilul din Techirghiol. Adrian Stan a menţionat că această întălnire cu demnitarul are un dublu scop: să intervină pentru ca oraşele staţiuni să aibă un tratament diferit în privinţa preconizatei reduceri de personal şi să prezinte proiecte ce ţin de domeniile pe care le coordonează. „Techirghiol sau Eforie nu pot fi comparate cu celelalte oraşe de categoria a III-a precum Băneasa sau Negru Vodă deoarece există o afluenţă mare de locuitori şi multiple aspecte ce trebuie rezolvate în perioada sezonului estival. Cu un personal redus nu poţi face faţă. Aceiaşi situaţie se regăseşte şi-n cazul staţiunilor balneoclimaterice din zona montană", a specificat Adrian Stan.

Profitănd de întălnirea cu ministrul Elena Udrea, primarul oraşului Techirghiol îi va prezenta „toate proiectele referitoare la dezvoltarea localităţii, precum şi pe cele legate de turism, unele dintre ele fiind finanţate de minister".

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii