Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:25 30 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Niculae Gheorghe, reales presedinte PRM Constanta

ro

23 Mar, 2009 03:33 975 Marime text
În acest week-end, peremiştii de la malul mării au participat la Conferinţa Judeţeană de Dare de Seamă şi Alegeri, desfăşurată la Casa de Cultură a Sindicatelor.

Toţi participanţii la conferinţă au adoptat o rezoluţie, prin intermediul căreia şi-au exprimat dorinţa de a susţine noua conducere a organizaţiei judeţene. Astfel, prin vot secret, a fost aleasă o nouă structură a Consiliului de conducere, din care fac parte 73 de membri, dar şi reprezentanţii PRM care vor reprezenta Constanţa la Congresul Naţional al PRM - 47 de delegaţi. Niculae Gheorghe, cel care deţinea funcţia de preşedinte interimar al PRM, a fost mandatat din nou să conducă organizaţia PRM Constanţa. Fotoliul de prim-vicepreşedinte i-a revenit, în urma votului, lui Mihai Ticu. Cei 47 de reprezentanţi constănţeni ai PRM, delegaţi să participe la Congresul Naţional, au fost împărţiţi în două comisii, una de Control Financiar şi alta de Arbitraj.
O parte a celor care au luat cuvântul în cadrul Conferinţei Judeţene şi-au exprimat, în ciuda consecinţelor pe care le-ar fi avut intenţiile lor, dorinţa ca preşedintele partidului, Corneliu Vadim Tudor, să fie înlocuit din funcţie.


Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii