Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:53 06 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Mazare si-a luat consilier personal

ro

04 Feb, 2010 03:05 2286 Marime text

cap_3.jpgValentin Răducu Preda, fost secretar de stat în Ministerul Transporturilor în perioada februarie - octombrie 2008, ocupă din 18 ianuarie, pentru o perioadă determinată funcţia de şef la Cabinetul primarului.

Potrivit celor declarate de şeful cabinetului, discuţiile de tatonare legate de venirea sa în echipa primarului au avut loc la începutul anului. „Am fost angajat pe baza încrederii, am căzut de comun acord pentru un salariu «fabulos» de 1.300 lei. Vreau să fiu la curent cu tot ceea ce se întâmplă în administraţia locală, în materie de legislaţie", a explicat Preda. Cât despre forma sa de angajare, consilierul ne-a explicat că acesta este angajat pe baza unui contract de colaborare, nicidecum angajat în administraţia publică locală: „Nu sunt angajat şi nici nu am de gând să mă angajez". Cât despre atu-urile pe care Preda le-a avut la momentul în care s-a decis aducerea sa în cabinetul şefului administraţiei locale, se pare că şi experienţa în sistemul de stat a fost un motiv întemeiat dar şi prietenia de ani de zile cu edilul constănţean, chiar dacă cel din urmă motiv nu este privit drept motivul principal pentru care a fost desemnat să ocupe funcţia. „Nu sunt partizanul vădit într-un fel sau altul şi nici nu sunt politruc", a mai adăugat Preda.

Cât timp a ocupat funcţia de secretar de stat la Transporturi, între februarie şi octombrie 2008, Valentin Preda a coordonat Direcţia de Afaceri Europene şi relaţii internaţionale din cadrul Ministerului, precum şi Serviciul de Relaţii cu Parlamentul, ONG-urile, ocupându-se şi de sindicate.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Msb 04 Feb, 2010 14:35 felicitari, spor la treaba
  • mariana 04 Feb, 2010 12:50 Mare om, mare caracter! Sa ii dea Dumnezeu multa sanatate!
  • eu 04 Feb, 2010 12:18 Un bou nesimtit !
  • figaro 04 Feb, 2010 02:18 Domnul Vali Preda este un om deosebit !