Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:34 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Mazare nu renunta la mandatul de primar

ro

30 Nov, 2009 02:04 1181 Marime text
Strategia adoptată de PSD Constanţa pentru a convinge electoratul să-l voteze pe Mircea Geoană în turul II al prezidenţialelor din acest an nu pare a fi convingătoare. Primarul municipiului Constanţa, social-democratul Radu Mazăre, a ameninţat că, în cazul în care Traian Băsescu va obţine cel de-al doilea mandat de şef al statului, el va pleca din Primărie. Tactica nu se ştie dacă îşi va atinge scopul, având în vedere că numeroşi constănţeni nu sunt fani Mazăre. Legat de acest subiect, preşedintele PD-L Constanţa, senatorul Mircea Banias, a declarat: „Glumeşte. Traian Băsescu va câştiga alegerile prezidenţiale, iar domnul îşi va vedea, în continuare, de activitatea lui".

El a subliniat că toţi constănţenii au demonstrat că sunt inteligenţi şi nu au ţinut cont de campania negativă şi agresivă derulată de PSD la nivelul municipiului şi judeţului Constanţa, ceea ce îl determină să creadă că nici această tactică nu va avea efectul scontat.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • surmelis argentina pusa 30 Nov, 2009 13:26 BINE face ca nu renunta la mandatul de primar ,deoarece este al lui si mai are mult de lucru. Sper ca va veni ziua in care va intelege ca adevaratul DUSMAN nu este TRAIAN BASESCU ci partidul aliat in secret, de multi ani si care si-a aratat ADEVARATA FATA in vazul lumii in urma cu cateva zile. Un om necinstit din nastere nu se va schimba NICIODATA. Un partid necinstit se poate schimba ,schimband oamenii ce-l formeaza.