Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:36 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Liberalii vor premier tehnocrat

ro

09 Feb, 2010 04:28 1311 Marime text
În timp ce unii liberali s-au pronunţat pentru rămânerea în opoziţie a PNL, alţii tot mai trag speranţa că vor accede la guvernare.

Se pare că, liberalii au renunţat la unele pretenţii pentru a accepta propunerea PD-L de a participa la guvernare.

Preşedintele organizaţiei judeţene a partidului, deputatul Gheorghe Dragomir, a confirmat că PNL vrea la guvernare, iar „condiţia nu e aceea de a avea premier". Liberalii vor ca programul lor de guvernare să fie pus în practică, să fie negociat şi pus în practică, „dar nu cu Boc premier".

„Avem un obiectiv: a ne transpune în fapte toate măsurile pe care ni le-am propus şi le avem în program. Putem discuta. Şi, probabil că, acest moment poate să existe cât de curând. Premier va trebui să vină un alt politician sau un tehnocrat. Atunci, putem să ne aşezăm, din nou, la masă fără a refuza guvernarea, dar să facem ceea ce trebuie. Nu mergem oricum, cu oricine şi în orice condiţii", a declarat liderul PNL Constanţa.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • SURMELIS ARGENTINA PUSA 10 Feb, 2010 11:55 PNL Constanta doreste la guvernare ,dar cu un alt premier ??? De ce ??? Poate doreste sa puna un pnl-ist cum ar fi IONEL CHIRITA,care-si doreste de ani de zile sa ajunga in Parlamentul Romaniei sau in Guvern ??? Oare merita ??? Sigur,nu !!! deoarece a fraierit un oras intreg,HARSOVA,cat timp a fost primar liberal.