Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:27 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Hasotti si Lupu spun ca nu pleaca din PNL

ro

08 Mar, 2010 03:49 1713 Marime text
cap_4.jpg„Vă spun în premieră că nu plec din partid. Eu nu fac politică independentă, dacă tot faci politică, faci într-un fel, dacă nu, nu mai faci deloc", a susţinut Mihai Lupu. Pe de altă parte senatorul liberal vizat de zvonurile plecării sale din partidul pe care îl slujeşte de 20 de ani, Puiu Haşotti, a infirmat de asemenea trădarea partidului care l-a făcut celebru

După ce zvonurile referitoare la plecarea din partid a senatorului constănţean liberal Puiu Haşotti şi a deputatului Mihai Lupu au făcut vâlvă pe scena politică locală şi naţională, cei doi au negat, fiecare în stilul propriu, că nu îşi vor trăda partidul.

În cursul după-amiezii de sâmbătă, în timp ce liberalii îşi votau viitorul şef de partid, la bursa zvonurilor circula informaţia potrivit căreia unul dintre cei mai vechi membri de partid de la malul mării, senatorul de ani buni ai Constanţei, Puiu Haşotti, alături de colegul său mai nou în Parlamentul ţării, Mihai Lupu, negociază în aceste zile să se mute în grupul parlamentarilor independenţi, respectiv la democrat-liberali. Acesta din urmă ar fi negociat în ultima perioadă cu câţiva lideri PD-L.

pnl_mihai_lupu_02.jpgIeri însă, vicepreşedintele interimar al organizaţiei municipale a PNL Constanţa, Dănuţ Culeţu, i-a apărat, în cadrul unei întrevederi cu presă, pe cei doi vechi colegi de-ai săi de partid explicând că cei care îi cunosc pe liberalii constănţeni nu ar da crezare zvonurilor apărute. Acesta a susţinut că nu vor exista demisii sau plecări din PNL pentru că „nu suntem genul de partid construit pe tiparul PSD": „Cei care îl ştiu pe Haşotti au ajuns la concluzia că după atâţia ani de politică este un om loial partidului, loialitate pe care a dovedit-o. Cât despre domnul Lupu, nu se pune problema plecării în cazul său. După cum îl cunosc, nu poate lua decizia plecării din partid. Cred în loialitatea sa şi nu în vreun şantaj pus la cale".

De cealaltă parte, deputatul a explicat că nu va pleca din partid către democrat-liberali ori la independenţi, admiţând faptul că nu este de acord cu politica acestora din urmă: „Eu nu fac politică independentă. Ori faci politică, ori nu mai faci deloc", a declarat Lupu.

În schimb, colegul său mai dur în reclamaţii la adresa informaţiei apărute sâmbătă, care îi punea în prim plan părăsirea formaţiunii liberale, Puiu Haşotti a susţinut că nu va părăsi niciodată partidul pe care îl slujeşte de 20 de ani. Cu atât mai mult cu cât, în planul politicii de la malul mării nu se ştie dacă există vreo formaţiune care ar putea să-l primească în rândurile sale.


Tags: Mihai Lupu


Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii