Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:47 11 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Geoana, retinut la Constanta

ro

30 Sep, 2009 03:00 1410 Marime text

geoana-cta.jpgPremierul Emil Boc, preşedintele PD-L, a convocat liderii Coaliţiei într-o şedinţă fie pentru seara de marţi, la ora 21.00, fie pentru miercuri dimineaţă, a declarat prim-vicepreşedintele PD-L, ministrul Economiei, Adriean Videanu.

"Preşedintele PD-L a convocat Coaliţia la ora 21,00, azi, sau mâine dimineaţă, dând libertatea colegilor de la PSD să aleagă care este soluţia optimă", a mai spus Videanu.

Numai că Mircea Geoană, chiar dacă ar fi vrut să ajungă la timp la primul termen nu ar fi reuşit el, efectiv fiind reţinut la Constanţa de echipa lui Radu Mazăre. Geoană a fost la un cartier de locuinţe electorale ale lui Mazăre, a mai fost la o întâlnire cu primari şi alţi activişti ai PSD şi la final au participat şi la cea de-a 60-a aniversare a Republicii Populare China, eveniment organizat de Consulatul General al ţării respective la Constanţa. Şi desigur, unde au luat cuvântul. Aşa că, dat fiind motivele întemeiate ale reţinerii, Geoană nu a mai ajuns, şi probabil nici nu a vrut, la reuniunea coaliţiei.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii