Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:45 20 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Fostul deputat, Mihai Lupu, candidatul PNL pentru Consiliul Județean "Îmi propun să cresc o generație de lideri"

ro

06 Mar, 2020 19:58 4056 Marime text
Fostul parlamentar al PNL Constanța, deputat al României în doua mandate, președintele Comisiei de Transporturi din Camera Deputaților va fi desemnat candidatul PNL pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Constanța la alegerile locale din acest an.

Lupu și-a dat demisia din toate funcțiile deținute în partid în 2016, dar a rămas membru de partid. Mihai Lupu a fost și director general al companiei Oil Terminal.

Secretarul general al PNL, Marian Crușoveanu a precizat pentru ZIUA de Constanța: "În toată această perioadă, Mihai Lupu a fost o persoană care a sprijinit actuala conducere și și-a pus experiența la dispoziția partidului și chiar ne-a fost de un real folos."

Mâine, în cadrul CDJ urmează să valideze candidatura lui Lupu care va fi transmisă ulterior la București. Propunerea a fost prezentată în aceasta seară în cadrul unei întâlniri a conducerii PNL Constanța cu primarii la sediul partidului. 

Mihai Lupu a declarat pentru ZIUA de Constanța că este onorat că a primit aceasta propunere din partea colegilor. 

 "Le-am spus că vin cu mare drag, dacă pot să ajut să scăpăm de PSD la Constanța. Am avut o discuție cu toți primarii, cu președintele Bogdan Huțuca. S-a făcut o analiza și mă bucur că s-a ajuns la concluzia că partidul are nevoie. Am fost parlamentar doua mandate, am fost director, trebuie să dau ceva înapoi partidului. Fiind o bătălie pe uninominal, e mai complicat și atunci s-a apelat la experiență. Urmează câteva etape de validare a acestei candidaturi. Sunt foarte motivat să mă bat cu PSD și să scăpăm o data de ei și sunt motivat că am alături de mine o echipa fantastică și o generație care să se bată pentru județul Constanța și în următorii ani," a precizat Mihai Lupu. 

Tags: Mihai Lupu


Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii