Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:34 03 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Eliberari si promovari confirmate de premierul Emil Boc

ro

22 Jan, 2009 14:28 1112 Marime text
Primul ministru al României, Emil Boc a semnat ieri o serie de decizii ce au vizat eliberări sau numiri în funcţii de secretari de stat în diverse ministere sau consilieri şi au fost publicate în Monitorul Oficial nr.39. 

Primul pe listă a fost Gerard Jităreanu numit în funcţia de preşedinte, cu rang de secretar de stat, al Autorităţii Naţionale pentru Cercetare Ştiinţifică,

O serie de numiri au vizat completarea echipei din cadrul Cancelariei primului ministru şi a început cu Darius Cristian Pintilie şi Marius Buzea unşi consilieri personali. Un alt promovat în funcţia de secretar personal în cadrul Cancelariei Primului Ministru a fost Pal Peter, iar fostul inspector guvernamental Cynthia Carmen Curt a devenit consilier de stat în cadrul aceleaşi structuri.

Secretarul de stat la Ministerul Întreprinderilor Mici şi Mijlocii, Comerţului şi Mediului de Afaceri, Ştefan Imre, a fost înlocuit de Marin Gheorghe, care va fi ajutat de Maria Pârcălăbescu şi ea numită secretar de stat în acest minister.

Eliberarea la cerere a secretarilor de stat Zsuzsanna Peter, Mihai Sorin Stănescu şi Theodor Cătălin Nicolescu la Ministerul Justiţiei şi Libertăţilor Cetăţeneşti a permis promovarea deocamdată pe unul dintre posturile rămase vacante a lui Octavian Virgiliu Ojog.

O ultimă decizie de numire apărută în MO nr 39 confirmă numirea în funcţia de preşedinte al Autorităţii Naţionale de Reglementare în Domeniul Energiei a lui Petru Lificiu.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii