Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:52 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Democrat-liberalii nu au fost citaţi la noul sediu Moisoiu vs. PDL, un nou termen în luna martie

ro

13 Feb, 2012 00:00 1218 Marime text
Constatarea calităţii de membru al PDL a consilierului local Dan Moisoiu s-a amânat pentru luna martie, după ce la termenul din 10 februarie s-a constatat lipsa de procedură, mai exact Biroul Permanent Judeţean şi Consiliul de Coordonare Local al PDL nu au fost citate la adresa corectă.

PDL s-a mutat la sfârşitul anului trecut în sediul din strada Lahovari, iar la începutul procesului dintre cele două parţi partidul îşi avea sediul pe bulevardul 1 mai, bl. B9.

Cancelarul PDL Constanţa, George Măndilă, a confirmat că nu s-a primit la noul sediu nicio citaţie în procesul intentat partidului de Moisoiu. La rândul său, preşedintele organizaţiei municipale, Maria Stavrositu, nu cunoştea speţa dosarului, însă susţine că va angaja un avocat care să reprezinte Consiliul Local de Coordonare pentru următorul termen, fixat pentru data de 3 martie a.c.

Reamintim că dosarul a fost suspendat în luna noiembrie 2010, în temeiul dispoziţiilor art. 242 pct. 2 C. proc. civ. şi a fost repus pe rol la sfârşitul anului trecut, atunci când instanţa a fixat un nou termen pentru 10 februarie 2012. Moisoiu a dat în judecată, pe 1 august 2008, Partidul Democrat Liberal, Consiliul de Coordonare Local Constanţa al PDL, Biroul Permanent Judeţean Constanţa al PDL şi Consiliul Local Municipal Constanţa. Moisoiu le-a cerut magistraţilor constănţeni să dispună, printr-o hotărâre judecătorească, recunoaşterea calităţii sale de membru al PDL. Moisoiu a fost exclus din PDL Constanţa pe 5 iunie 2008, acuzat fiind de colaborare cu adversarul politic PSD. Moisoiu s-a adresat instanţei de judecată după ce Comisia Naţională pentru Statut, Etică şi Litigii din cadrul PDL i-a soluţionat nefavorabil plângerea, hotărând că decizia de excludere rămâne definitivă şi irevocabilă.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii