Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:20 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Invitație la lectură a Bibliotecii Județene „Ioan N. Roman” Constanța, în cadrul Festivalului European Latin Grec

ro

20 Mar, 2024 12:53 515 Marime text
Foto: Biblioteca Județeană Constanța

Vineri, 22 martie 2024, de la ora 11:00, Biblioteca Județeană „Ioan N. Roman” Constanța va difuza pe pagina de Facebook a instituției lectură publică din „Adunarea femeilor” de Aristofan.
 
„Adunarea femeilor” de Aristofan este tema ediției a XVIII-a a Festivalului European Latin Grec, manifestare la care Biblioteca Județeană Constanța participă din anul 2018.
 
„Manifestarea constă în lectura unui fragment din piesa anunțată și este organizată de bibliograf Angela-Anca Dobre din cadrul Biroului de Informare Bibliografică Dobrogeană, cu participarea doamnelor: bibliograf Luminița Stelian, bibliotecar Doina Monica Moșoiu, bibliotecar Georgiana Mihăilă și bibliotecar Ruxandra Hondrea”, menționează reprezentanții bibliotecii.
 
Festivalului European Latin Grec este organizat de Universitatea din Lyon, cu scopul de a promova valorile literaturii antice, grecești și latine.
 
Citește și:
Enciclopedie despre centenarul Războiului de Întregire a Marii Uniri lansată la Biblioteca Județeană „Ioan N. Roman” Constanța. Profesorul Valentin Ciorbea, printre autori
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii