Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:53 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cum poate PPDD-istul Andrei Condurăţeanu să-şi preia mandatul

ro

14 Dec, 2012 03:04 1574 Marime text
Deşi este internat în spital din data de 29 noiembrie, din timpul campaniei electorale, Andrei Răzvan Condurăţeanu a câştigat la redistribuire un mandat de deputat. Întrucât se află şi în prezent în spital, acesta nu va putea fi prezent astăzi la Constanţa la ceremonia găzduită de Prefectura Constanţa pentru a-i fi înmânat mandatul de deputat pe Colegiul 3 Camera Deputaţilor. Purtătorul de cuvânt al Biroului Electoral Judeţean, Adrian Bolohan a precizat că nu este obligatorie prezenţa lui Andrei Condurăţeanu la ceremonie, certificatul care-i atestă titulatura de deputat putând fi ridicat şi de un reprezentat, iar când va fi disponibil Andrei Condurăţeanu se va putea prezenta la Parlament pentru a depune jurământul pentru învestirea în funcţia de deputat.

Andrei Răzvan Condurăţeanu a obţinut în data de 9 decembrie 25,01% din voturile valabil exprimate. Cu acest rezultat, Andrei Răzvan Condurăţeanu a câştigat mandatul de parlamentar la redistribuire.

Amintim că, la data de 29 noiembrie, Alexandru M., de 58 de ani, a condus un Volkswagen pe Autostrada Soarelui, dinspre Medgidia către Constanţa. La un moment dat, şoferul nu s-ar fi asigurat la schimbarea benzii de mers, motiv pentru care a lovit un Renault condus de Mircea A., de 44 de ani. Ulterior, un alt Volkswagen, care circula dinspre Medgidia către Constanţa, condus de Alexandru C., de 46 de ani, a lovit Renaultul, iar după impact l-a accidentat pe Andrei Condurăţeanu, care acorda primul ajutor pasagerilor din Volkswagen.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii