Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:52 05 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Calapod si Adi Sponte vor sefia PDL Navodari

ro

04 Jun, 2010 03:33 1936 Marime text
colaj_1.jpgPotrivit celor declarate de liderul de la judeţ al PDL, Mircea Banias, astăzi au loc alegerile în organizaţia locală de la Năvodari. Chiar dacă în urmă cu câteva zile secretarul executiv al PDL, Constantin Avătafului, ne preciza că pentru postul de şef al organizaţiei locale s-ar înscrie Tudorel Calapod şi Stere Lascu, ieri, Mircea Banias ne-a declarat că Adi Sponte şi Calapod şi-au depus candidaturile până la termenul limită. Biroul Politic local se va întruni astăzi de la ora 17.00.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • ELENA UDREA 05 Jun, 2010 05:59 DA ! CALAPOD A FOST SINGURUL CANDIDAT! STIE EL DE CE! CEILALTI S-AU RETRAS DEZAMAGITI DE FELUL IN CARE AU FOST ALESI DELEGATII, NUME SONORE DIN PARTID, NEAVAND DREPT DE VOT! CONSILIERII PDL AU RENUNTAT LA A MAI CANDIDA SI FACE ECHIPA CU MOLDOVEANUL NEBUN DUPA PUTERE
  • ELENA UDREA 05 Jun, 2010 02:35 ALEGERILE DE LA NAVODARI AU FOST NESTATUTARE ! CERETI PROCESELE VERBALE DE LA OSV-URI SA VEDETI DE CE! SI INTREBATI-I PE CONSILIERII DE LA NAVODARI DE CE NU AU MAI CANDIDAT! PIERDE PARTIDUL PT INCAPATANAREA LUI CALAPOD SI FELUL IN CARE A ORGANIZAT ALEGERILE, ADICA NESTATUTAR SI MISELESTE!