Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
01:28 23 02 2019 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Vizate, stenogramele şedinţelor de Consiliu Local Năvodari Hotărâre definitivă în dosarul în care Calapod şi Sponte au fost condamnaţi

ro

02 Jun, 2017 10:05 3692 Marime text
Curtea de Apel Constanţa a luat prima decizie în dosarul în care Tudorel Calapod, fostul primar al oraşului Năvodari şi Stere Sponte, fost consilier local în cadrul Consiliului Local Năvodari, au fost condamnaţi la câte patru ani de închisoare cu executare, în primă instanţă.
 
Iată decizia judecătorilor
 
„Admite proba cu înscrisuri precum şi cererea de efectuare a unor adrese către S.C. Terra Del Sol, în vederea comunicării de relaţii privind perioada anagajării în cadrul acestei societăţi a numitului Sponte George, cu indicarea funcţiei deţinute şi a salariilor primite, precum şi către Consiliul Local Năvodari, în vederea înaintării stenogramelor şedinţelor de Consiliu Local desfăşurate la datele de 29.05.2006 şi 21.12.2006, solicitate de către inculpaţii Sponte Stere şi Calapod Tudorel. Respinge restul probelor solicitate de către Ministerul Public – D.N.A. – Serviciul Teritorial Constanţa şi inculpaţi, prin apărători. Definitivă“.
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii