Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:36 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Administratori noi la BTT „Perla Costinestiului"

ro

26 Sep, 2009 02:58 2175 Marime text

După două luni de la întrunirea membrilor Adunării Generale a Acţionarilor SC BTT Perla Costineştiului SA, a apărut în Monitorul Oficial hotărârea prin care au fost numiţi noii administratori ai societăţii.

În Monitorul Oficial nr. 4946 din 21 septembrie anul curent a fost publicată Hotărârea nr. 2 aprobată în şedinţa ordinară a Adunării Generale a Acţionarilor de la SC BTT Perla Costineştiului SA. Acţionarii societăţii s-au reunit la sediul societăţii din Costineşti pentru a decide cine o va administra în următorii patru ani. În primă fază, aceştia i-au revocat pe cei cinci administratori care s-au ocupat de societate în anii anteriori. Este vorba de Costică Popescu, Gabriel Iorga, Cristina Monica Catetinici, Ştefania Stan şi Georgeta Ferariu. A urmat faza desemnării înlocuitorilor, dintre cele cinci persoane revocate anterior, una singură reuşind să revină pe „postul" de administrator.

Aşadar, în următorii patru ani, SC BTT Perla Costineştiului SA va fi administrată de bucureştenii Florin Mihalache, Andrei Rizoiu, Stan Popa şi Georgeta Ferariu, precum şi de Tiberiu Vasile Zamferoiu din Piatra Neamţ.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii