Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:16 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Diplomă de onoare pentru Antoanela Manac Campioana, invitată în proiectul „Bibliotecile vii - Poveşti de succes“ (galerie foto)

ro

16 Oct, 2019 00:00 2363 Marime text

Colegiul Naţional „Mihai Eminescu“ din Constanţa a invitat-o pe campioana de triatlon Antoanela Manac, absolventă a prestigioasei instituţii de învăţământ, să le vorbească elevilor, în cadrul proiectului „Bibliotecile vii - Poveşti de succes“.


Evenimentul s-a derulat la Biblioteca Judeţeană „Ioan N. Roman“ Constanţa, iar cu aceeaşi ocazie tânăra de 24 de ani, desemnată şi în 2018 „sportivul anului“ de Federaţia Română de Triatlon, a primit şi o diplomă de onoare din partea Colegiului Naţional „Mihai Eminescu“, „în semn de distinsă apreciere pentru contribuţia adusă la bunăstarea comunităţii constănţene“.


„Am avut ocazia să mă reîntâlnesc cu profesorii şi mentorii din liceu şi am fost onorată să mă aflu la acest eveniment! Mulţumesc doamnei profesoare Claudia Portase pentru invitaţie, doamnei profesoare Elena Hanu, domnului director Stelian Marinescu şi tuturor celor prezenţi!“, a declarat Antoanela Manac.


Sursa foto: Facebook (Antoanela Manac)


Citeşte şi:

În ziua în care a împlinit 24 de ani, constănţeanca Antoanela Manac a urcat pe podium la Jocurile Mondiale pe plajă de la Doha (galerie foto)


 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii