Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:34 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Concursul de la Mamaia, jurizat de vedeta Playboy Erika Eleniak Frumuseţile de la Miss Baywatch vor urca în ringul Superkombat (galerie foto)

ro

21 Jul, 2014 00:00 5267 Marime text
Starurile de la Hollywood şi-au dat întâlnire în perioada aceasta la Mamaia. La o săptămână distanţă de la apariţia de senzaţie pe litoral a actorului american Christopher Atkins (din „Laguna Albastră“), în staţiunea estivală va ajunge, vineri, 25 iulie, şi Erika Eleniak.
 
Celebră pentru rolurile din Baywatch şi ET, dar şi pentru apariţiile de pe coperta Playboy, Erika Eleniak se va afla în premieră în România, unde va petrece patru zile (două în capitală şi două la Mamaia). Pe litoral, va participa la mai multe petreceri, dar va promova, în acelaşi timp, al patrulea World Grand Prix al circuitului Superkombat. Acest din urmă eveniment va avea loc pe litoral, pe 2 august, iar duelul principal este cel dintre Cătălin Moroşanu şi grecul Giannis Stoforidis.

Fetele vor defila în costume de baie celebre

Ajunsă la 44 de ani, Erika Eleniak a făcut furori interpretând-o pe Shauni McClain în celebrul serial TV Baywatch, alături de David Hasselhoff, producţia fiind filmată intre anii 1989 şi 1999. Vedeta va ateriza pe Aeroportul Internaţional „Henri Coandă“ joi după-amiază, iar a doua zi, la prânz, va pleca spre Mamaia, unde, în aceeaşi seară, va participa la „Celebrity Party“ de pe plaja Le Gaga, care va începe la ora 18.30. La acest eveniment, fostul playmate Playboy va purta o ţinută semnată Andreea Dogaru şi va juriza un concurs de frumuseţe, Miss Baywatch, alături de doctorul estetician Kasem, de promotorul Eduard Irimia (preşedintele Superkombat, cel căruia i-a aparţinut iniţiativa aducerii Erikăi Eleniak în România), de Cătălin Botezatu, de Dana Săvuică şi de Marian Dumitru. Concurentele de la Miss Baywatch vor purta celebrele costume roşii din serial, iar toate câştigătoarele vor fi selectate ca fete de ring pentru gala Superkombat World Grand Prix, care va avea loc pe 2 august, pe litoral. Competiţia va fi transmisă în direct în 90 de ţări de pe cinci continente. În seara zilei de sâmbătă, 26 iulie, starul de la Hollywood se va afla la restaurantul Fattoria din Mamaia, pentru un dinner show şi o sesiune de poze şi autografe, singura programată pe toată perioada sejurului din România.

„Este foarte important să depăşim nişa de sport“

„Scopul celor două evenimente de la Mamaia este ca fanii să aibă posibilitatea de a face cunoştinţă cu vedeta şi să poată interacţiona cu ea. Este un concept pe care îl lansăm în premieră în România, iar astfel de petreceri vor avea loc la fiecare două luni în ţara noastră“, au declarat Oana Irimia şi Flavia Covaciu, reprezentantele companiei care o aduce pe vedetă în România. „Încercăm lucruri noi. Combinăm entertainment-ul cu sportul. Orice atingere cu showbiz-ul românesc şi cel internaţional atrage după sine o acoperire mai bună. Ne-am propus să aducem în România vedete de la Hollywood din diverse perioade ale timpului. Este foarte important să depăşim nişa de sport. Spre exemplu, graţie expunerii de tip show, Cătălin Moroşanu este cunoscut în România şi în mediul rural. Asemenea oameni pe care îi prindem când sunt liberi ne pot aduce un capital de imagine foarte mare. În continuare, ne vom îndrepta atenţia şi spre alţi actori mari sau care sunt activi în diverse producţii, gen «Spartacus» sau «Game of Thrones». Unele vedete, precum cele din «The Expendables», sunt dispuse să şi lupte în ring, dar nu cu sportivi din circuit, ci cu alţi actori“, a spus şi Eduard Irimia.
 
Sursa foto: Superkombat
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii