Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:21 17 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Victimele, două surori de 8 şi 9 ani Un bărbat din Constanţa, acuzat de viol şi de agresiune sexuală, a cerut să fie eliberat

ro

04 Jul, 2018 00:00 1594 Marime text
Judecătoria Constanţa a decis, ieri, într-o şedinţă secretă, menţinerea în stare de arest preventiv a unui bărbat din municipiul Constanţa, acuzat de viol.
 
„Constată legalitatea şi temeinicia măsurii arestării preventive, luate faţă de inculpat (...), măsură pe care o menţine, urmând să fie verificată sub acelaşi aspect cel târziu până la data de 1 august. În baza art. 242 alin. 2 c.p.p., respinge, ca neîntemeiată, cererea formulată de inculpat, privind înlocuirea arestării preventive cu o măsură preventivă mai uşoară. Cu drept de contestaţie în termen de 48 ore de la comunicare. Pronunţată în camera de consiliu“, potrivit minutei judecătoreşti.
 
În rechizitoriul întocmit, magistraţii arată că inculpatul, la data de 28 aprilie, în timp ce se afla în locuinţa comună situată în Constanţa, punând în imposibilitatea de a-şi exprima voinţa, prin oferirea de băuturi alcoolice (bere şi ţigări), profitând de vârsta fragedă a acesteia, a determinat o copilă, de nouă ani, fata concubinei sale, să îi facă sex oral.
 
Mai mult, procurorii arată că inculpatul, în repetate rânduri, în perioada sfârşitul anului 2017 - martie 2018, în timp ce se afla în locuinţa comună situată în Constanţa, punând în imposibilitatea de a-şi exprima voinţa, prin oferirea de băuturi alcoolice (bere şi ţigări), profitând de vârsta fragedă a acesteia, a sărutat pe gură, folosind limba, persoana vătămată, de nouă ani.
 
În zilele de 27 februarie - 25 martie, tot prin punerea în imposibilitatea de a-şi exprima voinţa, prin oferirea de băuturi alcoolice (bere şi ţigări), profitând de vârsta fragedă a acesteia, a sărutat copila de nouă ani, folosind limba, şi şi-a frecat penisul de corpul minorei.
 
Mai mult, procurorii au mai consemnat în rechizitoriu că, la data de 28 aprilie şi într-o altă dată din cursul anului 2018 ce nu a putut fi stabilită, în timp ce se afla în locuinţa comună situată în Constanţa, punând în imposibilitatea de a-şi exprima voinţa, prin oferirea de băuturi alcoolice (bere şi ţigări), profitând de vârsta fragedă a acesteia, a sărutat pe gură, folosind limba, persoana vătămată, de opt ani, sora copilei de nouă ani.
 
Dosarul a fost trimis spre soluţionare Judecătoriei Constanţa.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii