Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:25 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Tribunalul Constanța va decide dacă trebuie achitate peste 2,8 milioane de euro pentru Dosarul Retrocedărilor!

ro

24 Nov, 2021 00:00 5620 Marime text
  • Este vorba despre dosarul civil 2512/118/2021, cauză în care, potrivit termene.ro, instanța a rămas în pronunțare, urmând ca verdictul să fie anunțat la data de 6 decembrie 2021.
  • Cazul se află în atenția magistraților de la Secția I Civilă a Tribunalului Constanța, în completul Fond civil 4, prezidat de magistratul Corina Suzana Artene.
 
Un alt proces din seria celor deschise de primarul Vergil Chițac față de fostul primar Radu Mazăre, pentru recuperarea prejudiciului reclamat în Dosarul Retrocedărilor din Constanța a ajuns la final, la Tribunalul Constanța!
 
Este vorba despre dosarul civil 2512/118/2021, cauză în care, potrivit termene.ro, instanța a rămas în pronunțare, urmând ca verdictul să fie anunțat la data de 6 decembrie 2021.
 
Cazul se află în atenția magistraților de la Secția I Civilă a Tribunalului Constanța, în completul Fond civil 4, prezidat de magistratul Corina Suzana Artene.
 
Amintim, în acest dosar, reclamantul este Unitatea Administrativ Teritorială Municipiul Constanța prin Primar Vergil Chițac.
 
Lista pârâților este deschisă de Radu Ștefan Mazăre și continuă cu Constantin Racu, Daniela Ramona Dospinescu, Ion Marica, Nicușor Daniel Constantinescu, Bogdan Ghițulescu, Alin Horațiu Dima, Cristian Talpău și Niculae Nejloveanu.
 
Suma exactă solicitată de UAT Municipiul Constanța în acest proces este de 2.857.475 de dolari.
  
Oricare va fi decizia Tribunalului Constanța, aceasta va putea fi atacată la Curtea de Apel.
 
Amintim, de asemenea, că în alte două dosare ce au ca obiect tot „pretenții“, formate în urma Dosarului Retrocedărilor din Constanța, magistrații Tribunalului Constanța au decis să respingă acțiunile, ca prescrise.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
„Pretențiile“ lui Chițac față de Mazăre, în dolari și euro! Decizia Tribunalului Constanța!
 
 

Tags: Vergil Chitac


Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii