Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:57 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Stelio Paris şi SC Lepac Trade SRL, trimişi în judecată. Ce au decis ieri judecătorii

ro

31 Jul, 2018 00:00 941 Marime text
Judecătorii din cadrul Tribunalului Constanţa au constatat ieri neregularitatea actului de sesizare (rechizitoriul nr.92/P/22017 din 08 martie) în dosarul în care procurorii l-au trimis în judecată pe Stelio Paris şi SC Lepac Trade SRL. Cauza se află pe rolul Tribunalului Constanţa, din data de 14 martie 2018, şi are ca obiect „infracţiunea de spălare de bani (Legea 656/2002 art. 23)“.
 
Magistraţii au mai hotărât că se „impune stabilirea, explicarea (prin loc, timp, mod comisiv/omisiv) a faptelor în mod cronologic, detaliat şi a persoanelor responsabile de acestea, cu precizarea prejudiciilor cauzate de fiecare inculpat, urmând ca procurorul să remedieze în termen de cinci zile de la comunicarea prezentei neregularităţile actului de sesizare şi să comunice dacă menţine dispoziţia de trimitere în judecată sau solicită restituirea cauzei“.
 
Instanţa a fixat termen la data de 26 septembrie cu citarea părţilor.
 
Pe data de 31 ianuarie, Tribunalul Constanţa a dispus dizolvarea societăţii Lepac Trade SRL. „Dispune comunicarea prezentei hotărâri Direcţiei Generale a Finanţelor Publice Constanţa, precum şi Oficiului Registrului Comerţului de pe lângă Tribunalul Constanţa, în vederea înscrierii cuvenitelor menţiuni. Dispune înregistrarea hotărârii în registrul comerţului şi publicarea în Monitorul Oficial al României, partea a IV-a, pe cheltuiala reclamantului. Cu apel în termen de 30 de zile de la data publicării în Monitorul Oficial a prezentei hotărâri“, potrivit minutei judecătoreşti.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii