Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:06 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Soţul femeii decedate în urma unui accident teribil pe Autostrada A4, acuzat de ucidere din culpă

ro

18 Jul, 2019 00:00 20524 Marime text

Pe rolul Judecătoriei Constanţa, a fost înregistrat dosarul penal, la data de16 iulie 2019, având ca obiect ucidere din culpă. Inculpatul J.I. este autorul unui teribil accident pe Autostrada A4, care a avut loc pe 3 august 2017. 

J.I. se afla la volanul autoturismului Ford, cu numere de Braşov, când a pierdut controlul volanului şi a intrat în parapet. Din păcate, parapetul a străpuns caroseria maşinii. În autoturism, se afla soţia şi copilul de doar 6 ani a celor doi. 

Copilul a fost transportat la spital conştient şi stabil. Soţia a avut picioarele retezate la impact, iar la spital a fost declarată decedată. J.I. şi-a pierdut un picior, dar a supravieţuit.

J.I. a fost antrenor de fotbal la un club de juniori din Braşov.
Amintim că la faţa locului, poliţistul de la Serviciul Poliţiei Rutiere Constanţa, Aurelian Coliş, a fost un erou. El a încercat să scoată victimele din maşină cât mai repede pentru a le acorda primul ajutor. „Copilul se afla între banchetele autoturismului. Am procedat la extragerea copilului dintre banchete, l-am întins pe asfalt, i-am făcut resuscitare pentru că nu avea aer. După, am luat o curea şi am improvizat un garou deoarece pierdeau foarte mult sânge. Dacă nu improvizeam aceste garouri cred că îi pierdeam pe amândoi”, a adăugat poliţistul-erou.

Citeşte şi: 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii