Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:36 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE Accident teribil pe autostrada A4. O persoană încarcerată. Intervine elicopterul SMURD (galerie foto+video)

ro

03 Aug, 2017 13:45 20297 Marime text


În urmă cu câteva momente, o autospecială de stingere cu modul de descarcerare, mai multe ambulanţe şi elicopterul SMURD intervin într-un accident pe autostrada A4, sensul Ovidiu spre Agigea, în dreptul localității Cumpăna.




UPDATE 2: Bărbatul de aproximativ 35 de ani a fost transportat la spital cu elicopterul SMURD. Copilul, în vârstă de 6 ani, este conştient şi stabil.

UPDATE: La faţa locului au ajuns un elicopterul SMURD, o ambulanţă SMURD cu medic și o ambulanţă Serviciului Judeţean de Ambulanţă cu medic.

Un autoturism Ford, cu numere de înmatriculare de Braşov, a intrat în parapet iar parapetul a străpuns caroseria maşinii.



În maşină se aflau 3 persoane, doi soţi şi un copil. Femeia are picioarele retezate iar bărbatul şi-a pierdut un picior.     

Copilul este transportat la Spitalul Judeţean Constanţa.
             
Ştire în curs de actualizare.



Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Alin 07 Aug, 2017 13:17 ....totusi poate cineva sa explice cum s-a produs accidentul ???? De ce nu s-a oprit in parapeti...
  • LIPAN ION 04 Aug, 2017 17:29 AGENTUL SEF DE POLITIE COLIS AURELIAN ESTE EROUL CARE A SALVAT 3 VIETI IERI 03 AUGUST 2017PE AUTOSTRADA A4 ,ACEST OM MERITA RESPECTUL NOSTRU, TREBUIE FELICITAT IN PUBLIC SI AVANSAT LA EXCEPTIONAL , A LEGAT CU GAROU PICIOARELE ACCIDENTATILOR PENTRU A OPRII HEMORAGIA , CATA TARIE DE CARACTER, CAT SANGE RECE A DAT DOVADA ACEST POLITIST . FELICITARI DOMNULE POLITIST COLIS AURELIAN !
  • lucian 03 Aug, 2017 22:18 exista posibilitatea nefericita ca balustrada sa fi fost montata gresit. e vorba de suprapunerea gresita a componentelor care a permis sa se intample asa ceva. in cazul acesta ar fi si niste vinovati.