Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
02:41 27 06 2022 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Secția Specială a magistraților, dată în judecată la Constanța! Este pârât și șeful secției

ro

01 Jan, 2022 00:00 1668 Marime text
  • Este vorba despre cauza înregistrată sub numărul 586/36/2021.
  • Părți sunt Mircea Traian Nica, în calitate de reclamant, și, respectiv, pârâții Secția pentru Investigarea Infracțiunilor din Justiție din cadrul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție și, respectiv, magistratul Nicolae Marin, procuror șef adjunct al SIIJ.
 
Dosar cu greutate pe rolul Curții de Apel Constanța!
 
Secția pentru Investigarea Infracțiunilor din Justiției, cunoscută drept Secția Specială a magistraților, a fost chemată în judecată într-un dosar înregistrat pe rolul Secției a II-a Civile, de contencios administrativ și fiscal a instanței.
 
Este vorba despre cauza înregistrată sub numărul 586/36/2021, în care părți sunt Mircea Traian Nica, în calitate de reclamant, și, respectiv, pârâții Secția pentru Investigarea Infracțiunilor din Justiție din cadrul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție și, respectiv, magistratul Nicolae Marin, procuror șef adjunct al SIIJ.
 
Dosarul a fost înregistrat la Curtea de Apel Constanța la data de 28 decembrie 2021, obiectul dosarului fiind reprezentat de „obligația de a face“ , în materia Contencios administrativ și fiscal.
 
Cauza este recent înregistrată pe rolul instanței așa încât dosarul se află în etapa procedurii prealabile primului termen de judecată.
 
Oricare va fi decizia pe care Curtea de Apel Constanța o va pronunța în această cauză, ea va putea fi atacată la Înalta Curte de Casație și Justiție.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
Adina Florea pleacă de la Secția Specială!
Fost procuror general al Constanței, admis la concursul pentru Inspecția Judiciară, cu cel mai mare punctaj

 
 
Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?

Comentarii