Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
05:02 02 04 2023 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Schimbări importante pentru Tribunalul Tulcea, decise de Consiliul Superior al Magistraturii

ro

13 Jan, 2023 09:32 1202 Marime text


Tribunalul Tulcea, instanță arondată Curții de Apel Constanța, s-a aflat în atenția Secției pentru Judecători a Consiliului Superior al Magistraturii, în ultima ședință din această săptămână a secției.

Astfel, instanța va avea un nou președinte delegat al Secției Penale, fiind vorba despre magistratul Cătălin Marian Matei, acesta fiind delegat pe funcție începând cu data de astăzi, 13 ianuarie 2023, până la ocuparea funcției, prin numire, în condițiile legii, dar nu mai mult de șase luni.

Totodată, aceeași Secție pentru Judecători a hotărât și admiterea cererii de eliberare din funcție, ca urmare a pensionării, a magistratului Luminița Niculache, președintele Tribunalului Tulcea.

Cererea sa a fost admisă cu unanimitatea membrilor Secției pentru Judecători a CSM și a fost înaintată Președintelui României, pentru semnarea decretului privind eliberarea din funcție, prin pensionare.

PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?

Comentarii