Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:54 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Șase ani de închisoare pentru tâlhărie calificată

ro

17 Mar, 2020 00:00 1452 Marime text

Judecătoria Constanța a decis condamnarea în primă instanță a unui bărbat, de 47 de ani, din Constanța, la șase ani de închisoare pentru săvârșirea infracțiunii de tâlhărie calificată.
 
În actul de sesizare, procurorii din Constanța arată că, în luna august 2019, în stațiunea Mamaia,  inculpatul i-a sustras persoanei vătămate un telefon mobil, iar pentru păstrarea bunului, suspectul a lovit-o pe persoana vătămată, cu pumnii, cu picioarele și, folosind un picior de masă de lemn, în zona capului și a spatelui. Victima a suferit agresiuni ce au necesitat pentru vindecare aproximativ 50 de zile de îngriji medicale.
 
Recent, Judecătoria Constanța a dispus condamnarea  inculpatului la pedeapsa de șase ani de închisoare pentru săvârșirea infracțiunii de tâlhărie calificată.
 
La individualizarea pedepsei, instanța a avut în vedere, printre altele, faptul că inculpatul are antecedente penale (recidivist). În aceste condiții, instanța a apreciat că scopul preventiv educativ al pedepsei poate fi atins prin stabilirea unei pedepse de șase ani de închisoare.
 
Decizia nu este definitivă, ea fiind contestată la Curtea de Apel Constanța.
 
Citește și
 
Jaf la o agenţie de pariuri din sud-estul litoralului
 
Constanța Doi bărbați, reținuți după ce ar fi sustras telefoanele unor tineri cu ajutorul unui spray lacrimogen

Doi copii din Lumina au tâlhărit o femeie de 70 de ani. Minorii au fost condamnaţi
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii