Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:09 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Şapte procurori, numiţi de CSM la Direcţia Naţională Anticorupţie

ro

21 Feb, 2018 00:00 3202 Marime text
Secţia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii a avizat favorabil numirea la Direcţia Naţională Anticorupţie a următorilor procurori declaraţi admişi la interviul din data de 30 ianuarie:
 
Carmen Simona Ricu, procuror la Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, în prezent delegată în funcţia de procuror-şef al Serviciului de reprezentare la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie din cadrul Secţiei judiciare penale a Direcţiei Naţionale Anticorupţie - nivel central.
 
Ioan Paul Chiş, procuror la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Bucureşti, în prezent delegat la Direcţia Naţională Anticorupţie - nivel central.
 
Luminiţa Popa, procuror la Parchetul de pe lângă Tribunalul Teleorman, în prezent delegată la Direcţia Naţională Anticorupţie - structura centrală.
 
Simona Ştefania Constantinescu, procuror la Parchetul de pe lângă Tribunalul Argeş, în prezent delegată la Direcţia Naţională Anticorupţie - structura centrală.
 
Vlad Grigorescu, procuror la Parchetul de pe lângă Tribunalul Galaţi, în prezent delegat la Direcţia Naţională Anticorupţie - structura centrală.
 
Alexandra Dordea, procuror la Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 5 Bucureşti.
 
Clement Mihai Resmeriţă, procuror la Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 5 Bucureşti, în prezent delegat la Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti.
 
Bogdan Marin Ghiţă, procuror la Parchetul de pe lângă Judecătoria Buftea.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii