Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:42 16 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Radu Mazăre şi Sorin Strutinsky, menţinuţi sub control judiciar de şeful Structurii de Securitate din Înalta Curte

ro

22 Dec, 2017 00:00 3622 Marime text
Judecătorul Ionuţ Mihai Matei, şeful Structurii de Securitate din cadrul Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie a României, a decis ca atât Radu Ştefan Mazăre, fostul primar al municipiului Constanţa, cât şi omul de afaceri Sorin Strutinsky să rămână sub control judiciar. Totodată, instanţa a respins cererile formulate de cei doi privind revocarea măsurii preventive a controlului judiciar.
 
Decizia nu este definitivă, aceasta putând fi atacată la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a României. Următorul termen a fost stabilit pentru data de 23 ianuarie 2018.
 
În prezenta cauză au fost trimişi în judecată fostul viceprimar al Constanţei Gabi Stan, precum şi alte persoane, printre care se află şi cinci salariaţi ai Primăriei Constanţa!
 
Radu Ştefan Mazăre, fostul primar al municipiului Constanţa, este bănuit de luare de mită (trei infracţiuni), abuz în serviciu, dacă funcţionarul a obţinut pentru sine sau pentru altul un folos necuvenit, dar şi pentru conflict de interese în formă continuată (12 acte materiale). Sorin Strutinsky este suspectat de trei infracţiuni de complicitate la luare de mită.
 
Aşa cum arătam şi în ediţiile anterioare, în dosar au fost trimise în judecată şi alte persoane, printre acestea aflându-se cinci angajaţi ai Primăriei Constanţa şi Gabriel Marius Stan, fost viceprimar al municipiului Constanţa, acuzaţi de abuz în serviciu, dacă funcţionarul a obţinut pentru sine sau pentru altul un folos necuvenit.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii