Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:52 24 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Procesul dintre Primăria Chirnogeni și Camera de Conturi Constanța continuă. Dosarul a ajuns la Curtea de Apel Constanța

ro

09 May, 2024 11:00 520 Marime text
  • Curtea de Conturi a României și Camera de Conturi Constanța au fost date în judecată de UAT Comuna Chirnogeni.
  • UAT Chirnogeni a solicitat anularea actului administrativ decizia nr. 38/07.11.2022.
 
Pe masa judecătorilor Curții de Apel Constanța a ajuns dosarul dintre UAT Comuna Chirnogeni și Curtea de Conturi a României - Camera de Conturi Constanţa.
 
Pe data de 07.05.2024 pe rolul Curții de Apel Constanța, Secţia de contencios administrativ și fiscal a fost înregistrat dosarul cu indicativul 960/118/2023 și cu obiectul -  anulare act administrativ Decizia nr. 38/07.11.2022. Părțile dosarului aflat în stadiul procesual de recurs sunt:  UAT Comuna Chirnogeni  -   recurent reclamant, Curtea de Conturi a României,Camera de Conturi Constanţa   - intimați pârâți. Potrivit portalului instanțelor de judecată, până la acest moment nu a fost stabilit primul termen de judecată.
 

Reamintim că pe rolul Tribunalului Constanța, Secţia de contencios administrativ și fiscal a fost înregistrat dosarul nr. 960/118/2023. Obiectul dosarului constă în anularea actului administrativ decizia nr. 38/07.11.2022. În ședința din 22.02.2024, magistrații constănțeni au amânat pronunţarea la data de 07.03.2024.
 
 „În urma unui audit, Camera de Conturi Constanța a stabilit că Primăria trebuie să recupereze aproiximativ 230.000 de lei de la un agent economic. Respectivul agent econimic a executat lucrări la canalele de scurgere, poduri și podețe din comună. Inspectorii Camerei de Conturi Constanța au constatat că s-au facturat și penalitățile. Așteptăm propunțarea instanței și vom acționa în funcție de decizia magistraților“, a declarat, pentru ZIUA de Constanța, Gheorghe Manta este primarul ales al comunei Chirnogeni, județul Constanța.
 
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:

 
Primăria Chirnogeni cere în instanță anularea unui act administrativ al Camerei de Conturi Constanța. Iată ce spune primarul Gheorghe Manta

Judecătorii au anulat executarea silită a Georgetei Tapangea. Primăria Constanța dorea să desființeze o construcție din zona Brotăcei pentru a amenaja un parc 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii