Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:51 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Pretenții de 2,8 milioane de dolari, pentru Dosarul Retrocedărilor din Constanța! Curtea de Apel a decis rejudecarea (MINUTA)

ro

14 Feb, 2023 16:00 1686 Marime text

Curtea de Apel Constanța a decis astăzi, 14 februarie 2023, să se rejudece dosarul în care administrația Vergil Chițac a ridicat pretenții de peste 2,8 milioane de dolari față de protagoniștii Dosarului Retrocedărilor din Constanța.
 
Inițial, acțiunea municipalității fusese respinsă la Tribunal, ca fiind tardiv formulată.
 
Acum, dosarul 2512/118/2021 ar urma să se rejudece.
 
Totuși, decizia de azi a Curții de Apel Constanța privind rejudecarea poate fi atacată în recurs, urmând ca, în acest caz, ultimul cuvânt să aparțină Înaltei Curți de Casație și Justiție a României.
 
Iată minuta hotărârii de azi a Curții de Apel:
 
Admite apelurile reclamantului Municipiului Constanţa şi pârâtului Nejloveanu Niculae. Anulează în parte sentinţa apelată şi trimite cauza spre rejudecare primei instanţe pentru soluţionarea pe fond. Menţine restul dispoziţiilor sentinţei apelate. Respinge celelalte apeluri. Cu recurs în 30 de zile de al comunicare; cererea de recurs de depune la Curtea de Apel Constanţa sub sancţiunea nulităţii.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 

Tags: Vergil Chitac


Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii