Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:49 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Poliţist local, ameninţat cu o toporişcă în Piaţa Tomis III din Constanţa

ro

16 Nov, 2019 00:00 3468 Marime text
Un poliţist local din Constanţa a fost ameninţat cu o toporişcă în Piaţa Tomis III din Constanţa! Totul s-a întâmplat în timpul unui control tematic pentru prevenirea şi combaterea comerţului ilicit de produse. Agresorul încerca astfel, spun magistraţii, să scape de controlul poliţiştilor.
 
Autorul a fost trimis în judecată şi, ulterior, condamnat. În primă instanţă, Judecătoria Constanţa a decis condamnarea inculpatului, pentru săvârşirea infracţiunii de ultraj, la pedeapsa de 9 luni închisoare. 
 
Cel în cauză nu se află pentru prima dată în atenţia judecătorilor, în 2017 el fiind condamnat definitiv la un an şi şase luni de închisoare cu suspendare pentru conducere fără permis.  
 
Magistraţii au constatat că infracţiunea de ultraj este concurentă cu cea pentru care a fost condamnat la un an şi şase luni de închisoare. Pe cale de consecinţă, inculpatului i-a fost aplicată pedeapsa cea mai grea, de un an şi şase luni de închisoare, la care s-a adăugat un spor de o treime din cealaltă pedeapsă aplicată, trei luni. În final, i-a fost aplicată inculpatului pedeapsa de un an şi nouă luni de închisoare cu suspendare sub supraveghere. 
 
Decizia Judecătoriei Constanţa a fost contestată la Curtea de Apel Constanţa. 
 
Citeşte şi: 
 
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii