Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:07 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constanţa. Închisoare cu executare pentru ameninţarea unui poliţist

ro

19 Oct, 2019 00:00 2049 Marime text

Doi bărbaţi au fost condamnaţi de Judecătoria Constanţa, în primă instanţă, la închisoare cu executare, pentru ultraj. Unul dintre inculpaţi este acuzat că a ameninţat cu moartea un poliţist din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Constanţa. Cel de-al doilea este bănuit că a lovit cu mâna peste braţ şi în zona pieptului un poliţist local din Mihail Kogălniceanu.


Prin rechizitoriul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa s-a dispus trimiterea în judecată a inculpaţilor M.O. pentru săvârşirea infracţiunilor de ultraj şi a inculpatului M.I., tot pentru săvârşirea infracţiunii de ultraj.


În actul de sesizare a instanţei s-a reţinut că M.O. şi M.I., la data de 5 septembrie 2013, au ameninţat cu moartea un lucrător de poliţie al IPJ Constanţa - Postul de Poliţie Mihail Kogălniceanu. În cauză, s-a mai reţinut în sarcina inculpatului M.O. că la aceeaşi dată a lovit cu mâna peste braţ şi în zona pieptului un poliţist local din Mihail Kogălniceanu


În primă instanţă, Judecătoria Constanţa a decis condamnarea lui M.O. la trei ani de închisoare cu executare, pentru ultraj. Asta în timp ce celălalt inculpat, M.I., a fost condamnat la doi ani de închisoare, tot cu executare, tot pentru ultraj.


Instanţa a luat act că cei doi poliţişti nu s-au constituit părţi civile în prezenta cauză. Decizia Judecătoriei Constanţa a fost contestată la Curtea de Apel Constanţa, instanţă care va lua o decizie definitivă.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii