Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:27 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE Percheziții în județele Constanța și Tulcea, la persoane bănuite de furturi din locuințe (video)

ro

16 Jan, 2020 11:07 2798 Marime text

Mai multe percheziții au avut loc joi, în judele Constanța și Tulcea, la persoane bănuite de furturi din locuințe.

Potrivit IPJ Tulcea, în dimineața zilei de 16 ianuarie a.c., polițiștii din cadrul Inspectoratului de Politie Județean Tulcea în colaborare cu polițiștii Serviciului Teritorial al Poliției de Frontieră Tulcea, jandarmii din cadrul Inspectoratului Județean de Jandarmi Tulcea si polițiști din cadrul Inspectoratului de Politie Județean Constanta au procedat la efectuarea unui număr de 12 perchezitii domiciliare, fiind vizate locuințele unor persoane bănuite de comiterea mai multor furturi din locuințe, in cursul anului 2019, pe raza judetelor Tulcea și Constanța.

UPDATE- Oficial de la IPJ Tulcea

În perioada septembrie  - noiembrie 2019, polițiștii tulceni au fost sesizați cu privire la savârșirea unui număr de șapte  infracțiuni de furt din locuință, de pe raza municipiului Tulcea.

În urma a 12 percheziții domiciliare efectuate în cursul zilei de 16 ianuarie a.c., polițiștii au identificat și ridicat în vederea continuării cercetărilor, mai multe bijuterii, ceasuri de diferite mărci, sume de bani, articole vestimentare și de încălțăminte.

În cauză se efectuează cercetări față de  8 bărbați, cu vârste cuprinse între 24 și 42 de ani, toți din Tulcea, în vederea documentării întregii activități infracționale.

 
Sursă video: IPJ Tulcea
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii