Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:33 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE. Opiu și cocaină Focuri de armă în cartierul Palazu Mare din municipiul Constanța!

ro

17 May, 2022 12:21 7222 Marime text


Un bărbat a fost reținut după ce a fost depistat conducând fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule și în timp ce se afla sub influența substanțelor psihoactive.

În cursul zilei de duminică, în jurul orei 17.30, în timp ce se aflau în patrulare în cartierul Palazu Mare din municipiul Constanța, George, Ștefan și Andreea, din cadrul Secției 2, au observat un bărbat, care conducea haotic pe strada Dumbrăveni.

Polițiștii au efectuat semnal de oprire, însă bărbatul și-a continuat deplasarea, accelerând viteza, pentru a-și pierde urma. Echipajul de poliție a pornit pe urmele autoturismului pe mai multe străzi din cartierul Palazu Mare, șoferul fiind somat în repetate rânduri.

Întrucât acesta nu a oprit, unul dintre polițiști, George, a executat 4 focuri cu armamentul din dotare,  dintre care unul de avertisment, în plan vertical, și 3 în direcța pneurilor autoturismului, moment în care șoferul a oprit mașina, iar împreună cu pasagerul dreapta față au încercat să abandoneze vehiculul și să fugă.

Cei 2 au fost imobilizați și încătușați de către polițiști, fiind conduși la sediul Secției 2, pentru audieri.

Din cercetări a reieșit faptul că bărbatul, de 29 de ani, nu poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule și se afla sub influența substanțelor psihoactive, rezultatul fiind pozitiv pentru opiu și cocaină.

În urma administrării probatoriului în cauză, acesta a fost reținut pentru 24 de ore, fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă. Ieri, bărbatul a fost prezentat instanței, care a admis propunerea de arestare preventivă.

Cel în cauză a fost arestat preventiv de Judecătoria Constanța pentru 30 de zile.

Mandatul de arestare nu este definitiv.

Precizam faptul că, în urma folosirii armamentului, nu au rezultat victime.

UPDATE

Cel arestat nu se află pentru prima dată în atenția magistraților.

În trecut el a fost acuzat de tâlhărie. În dosar s-a retinut în sarcina acestuia faptul că prin întrebuințarea de violențe și amenințări, a deposedat-o pe partea vătămată de un telefon mobil marca LG, în timp ce aceasta se afla la intrarea în curtea Scolii Generale nr. 14 din Constanța, valoarea prejudiciului cauzat fiind de 400 lei.

Din cercetările efectuate a rezultat că partea vătămată s-a întâlnit cu inculpatul în autobzul de pe relația Constanța - Palazu Mare, iar la coborâre a fost lovită cu pumnul în zona abdomenului de către inculpat care i-a solicitat o sumă de bani. Deoarece partea vatămată nu avea bani asupra sa, de teamă, i-a remis telefonul mobil.

Fata de inculpatul Dumitru Constantin Romeo Judecatoria Constanta a dispus luarea masurii arestarii preventive pe o durata de 29 zile.

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii