Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:49 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

O firmă de taxi din Constanţa, pusă pe butuci de un fost angajat. Zeci de maşini, vândute la preţuri de nimic. Judecata s-a terminat

ro

04 Dec, 2018 00:00 2621 Marime text

Judecătorii din Curtea de Apel Constanţa au finalizat cercetările specifice în dosarul în care un bărbat este acuzat de delapidarea unui companii de taxi din Constanţa. Pronunţarea finală va avea loc săptămâna viitoare. 
 
În actul de sesizare a instanţei, document întocmit de procurorii din Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanţa, se arată că inculpatul ar fi înstrăinat în mod fraudulos şi în interes propriu 21 de autorizaţii taxi şi 22 de autoturisme din patrimoniul firmei de taxi, la preţuri derizorii. Ajuns în faţa magistraţilor, inculpatul a recunoscut săvârşirea faptelor, aşa cum au fost ele expuse în rechizitoriu.
 
Amintim că, în primă instanţă, Judecătoria Constanţa a dispus condamnarea cetăţeanului la pedeapsa de doi ani de închisoare, cu suspendare sub supraveghere, pentru comiterea infracţiunii de delapidare.
 
Mai mult decât atât, cel în cauză a fost obligat să presteze o muncă neremunerată în folosul comunităţii la Regia Autonomă Judeţeană de Drumuri şi Poduri Constanta sau la Direcţia de Gospodărire Comunală din cadrul Primăriei Constanţa, pe o perioadă de 120 de zile. În continuare, instanţa a dispus confiscarea de la bărbat a sumei de 178.807,21 de lei.
 
De asemenea, inculpatul a fost obligat să achite suma de 24.382,8 lei, cu titlu de daune materiale.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii