Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:31 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Artistul Mihai Trăistariu, decizie de ultimă oră în legătură cu firma sa din Constanța, Mihai Taxi SRL

ro

11 Mar, 2024 14:47 1062 Marime text

Societatea Mihai Taxi - S.R.L. a adopta hotărârea nr. 1 din data de 08.02.2024, a adunării generale a asociaţilor, ce s-a afișat pe 8 martie în Monitorul Oficial al României.
 
Adunarea generală a asociaţilor, în prezenţa lui Trăistariu Mihai, de cetăţenie română,  deţinând un număr de 10 părţi sociale reprezentând 50% din capitalul social al societăţii şi Ciubotariu Gabriel, de cetăţenie română, deţinând un număr de 10 părţi sociale reprezentând 50% din capitalul social al societăţii legal şi statutar convocată, întrunită la sediul social al societăţii, conform Procesului- verbal FN/02.02.2024, au decis:
Art. 1. Se actualizează datele de identificare ale asociaţilor şi administratorilor Trăistariu Mihai și Ciubotariu Gabriel.
Art. 2. Mandatul administratorilor Trăistariu Mihai şi Ciubotariu Gabriel este pe o perioadă de 50 de ani, cu puteri depline de reprezentare şi administrare, exercitate împreună.
Art. 3. Având în vedere prevederile art. 1885 alin. 1 din Codul Civil, se stabileşte durata societăţii ca fiind nedeterminată.
Art. 4. Desfiinţarea punctului de lucru situat în municipiul Constanţa, strada 8 Martie nr. 60, camera 1, judeţul Constanţa.
Art. 5. Dizolvarea şi lichidarea Societăţii Mihai Taxi - S.R.L., în temeiul art. 235 şi art. 227 alin. (1) lit. d) din Legea nr. 31/1990 privind societăţile, republicată, cu modificările şi completările ulterioare.
Art. 6. Declarăm că societatea nu are active sau pasive. Art. 7. Restul prevederilor din actul constitutiv rămân neschimbate până la data radierii societăţii.
 
Mihai Taxi SRL a fost fondată în anul 2004. Nu au fost date financiare raportate din 2013. Sediul social era pe strada Șoseaua din Vii nr. 40, Constanța.  
 
Ciubotariu Gabriel mai apare în Sferra Company SRL, Ingrid SRL, Marcos Avantajr SRL, City Dispecerat SRL, Red Taxi Constanta SRL și Gradinita Stejarel SRL. Mihai Trăistariu apare și în Mihai Trăistariu SRL.
 
Mihai Trăistariu este un cântăreț din România, fost component al formației Valahia. Provine dintr-o familie de artiști. Tatăl său, Gheorghe Trăistariu, a fost pictor, iar mama sa, Natalia Trăistariu, (născută Natalia Antohi) a studiat medicina și a cântat în tinerețe. A obținut la concursul Eurovision cel mai mare punctaj din istoria României : 172 de puncte. După concursul Eurovision 2006, piesa sa "Tornerò" compusă de compozitorul Eduard Cârcotă, a fost difuzată în peste 30 de țări din Europa.


PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menționează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare și protecția datelor cu caracter personal.

 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 


Citește și:

Mihai Trăistariu, furios după ce a închiriat apartamente pe litoral. Turiștii au furat lenjeriile și au ars capacul de la toaletă
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii