Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:37 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Nordis Management, răspuns negativ de la Curtea de Apel Constanța pentru ridicarea sechestrului judiciar (MINUTA)

ro

30 Nov, 2023 17:00 1190 Marime text
  • Curtea de Apel a apreciat ca nefondat apelul formulat de societatea privată și l-au respins ca atare.
Nordis Management SRL a primit răspuns negativ de la judecătorii Curții de Apel Constanța legat de apelul introdus pentru ridicarea sechestrului judiciar.
 
Instanța a apreciat ca nefondat apelul formulat de societatea privată și l-au respins ca atare.
 
Iată minuta deciziei pronunțate în dosarul 6536/118/2023
 
„Respinge apelul ca nefondat. Obligă apelanta Nordis Management SRL la plata către intimatul Popescu Octavian Claudiu a sumei de 1450 lei, reprezentând cheltuieli de judecată aferente apelului (onorariu avocat). Definitivă“
 
După cum se arată în minuta deciziei, aceastea este definitivă și nu mai poate fi atacată.
 
Amintim, în primă instanță, Tribunalul Constanța a admis, la finele lunii octombrie 2023, cererea de instituire a sechestrului judiciar formulată de reclamantul Popescu Octav Claudiu.
 
Iată minuta Hotărârii 1114/2023, reconfirmată de Curtea de Apel prin respingerea apelului declarat de Nordis Management SRL:
 
„Admite cererea. Dispune instituirea sechestrului judiciar în favoarea reclamantului. Încredinţează paza bunului sechestrat către reclamant, în calitate de administrator-sechestru. Dispune înscrierea sechestrului judiciar în cartea funciară a imobilului şi comunicarea hotărârii către OCPI Constanţa. Cu apel în termen de 5 zile de la pronunţare. Apelul se depune la Tribunalul Constanţa. Pronunţată prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor, azi 25.10.2023. Document: Hotarâre  1114/2023  25.10.2023“
 
Despre Nordis Management SRL
 
Asociații Nordis Management SRL sunt Vladimir Răzvan Ciorbă și Mapp Development SRL, fiecare cu câte 46 % și Mihai Alexandru, cu 8%.
 
Administrator este Gheorghe Emanuel Poştoacă.
 
Vladimir Răzvan Ciorbă este căsătorit Laura Ciorbă-Vicol, deputat PSD, președintele Comisiei Juridice din Camera Deputaților.
 
Pentru anul 2022, Nordis Management a raportat, cu 77 de angajați, o cifră de afaceri netă de 76.938.566 de lei și un profit net de 476.539 de lei.
 
S-a cerut insolvența Nordis Management SRL! Iată decizia judecătorilor
 
Decizie definitivă în instanţă în dosarul în care Nordis Management a fost „obligată“ la „finalizarea, recepţionarea şi intabularea“ unui apartament
 
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și 
Dobroinvest SA, controlată de Grupul de Fermieri Delta Dunarii Cooperativa Agricola, cere să intre în insolvență
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii