Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:58 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Noi șefi în instanțele din Constanța deciși azi de CSM, cu unanimitate!

ro

18 May, 2023 14:49 1181 Marime text

 
Secția pentru Judecători a Consiliului Superior al Magistraturii a decis în ședința de astăzi, 18 mai 2023, cu unanimitate, noi șefi în instanțele din Constanța!
 
Astfel, Secția a decis delegarea magistratului cu grad profesional de curte de apel Carmen Claudia Berevoescu în funcția de președinte al Judecătoriei Mangalia, începând cu data de mâine, 19 mai 2023.
 
Delegarea este valabilă până la ocuparea funcției, prin concurs sau examen, în condițiile legii, dar nu mai mult de șase luni.
 
Tot de mâine a fost delegată în funcția de președinte al Judecătoriei Medgidia magistratul Laura Sărac Aldea, vicepreședintele instanței, delegarea fiind valabilă până la revenirea titularului pe post, dar nu mai mult de șase luni.
 
Amintim, președintele Judecătoriei Medgidia este magistratul Marius Cătălin Croitoru, recent delegat vicepreședinte al Tribunalului Constanța.
 
Nu în ultimul rând, CSM a mai decis și delegarea pe funcția de președinte al Secției Penale a Judecătoriei Constanța a magistratului Corll Cătălina Geană.
 
Delegarea este valabilă începând cu data de 23 mai 2023 până la ocuparea funcției, prin numire, în condițiile legii, dar nu mai mult de șase luni.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii