Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:31 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

A fost propus noul președinte pentru Judecătoria Medgidia. Avere și interese (DOCUMENTE)

ro

16 May, 2023 14:17 1981 Marime text
Judecătoria Medgidia. Sursa foto: Portalul Instanțelor de Judecată - Judecătoria Medgidia
 
Magistratul Laura Sărac Aldea, vicepreședintele Judecătoriei Medgidia, ar urma să preia conducerea instanței, fiind în acest sens propusă pentru delegare în funcția de președinte.
 
Propunerea va fi analizată de către Secția pentru Judecători a Consiliului Superior al Magistraturii în cadrul ședinței de joi, 18 mai 2023.
 
Dacă va fi admisă această propunere, magistratul va asigura funcția de conducere până la ocuparea acesteia prin concurs, în condițiile legii, dar nu mai mult de șase luni.
 
Amintim, postul a devenit vacant după ce magistratul Marius Cătălin Croitoru, președintele Judecătoriei Medgidia, a fost delegat de Secția pentru Judecători a CSM în funcția de vicepreședinte al Tribunalului Constanța.

Laura Aldea Sărac a fost numită în funcția de judecător al Judecătoriei Medgidia prin decretul semnat de președintele României, Klaus Iohannis, la data de 20 iulie 2017.

Declarații
 
Potrivit ultimei declarații de interese a magistratului Laura Sărac Aldea disponibilă pe site-ul CSM și datând din 26 mai 2021, aceasta este membru inactiv al CECCAR (Corpul Experților Contabili și al Contabililor Autorizați din România), al ANEVAR (Asociația Națională a Evaluatorilor Autorizați din România), al UNPIR (Uniunea Națională a Practicienilor în Insolvență din România), al Camerei Auditorilor Financiari din România, dar și al Camerei Consultanților Fiscali.
 
În declarația de avere completată în aceeași perioadă, magistratul menționase un teren agricol de 10 hectare în satul Dorobanțu din comuna Nicolae Bălcescu, obținut în baza unui contract de donație, și două terenuri intravilane în Constanța, aferente celor două apartamente cumpărate în 1999 și 2015.
 
Sumele totale din activele financiare, reprezentând atât conturi curente sau echivalente (inclusiv card), dar și depozite bancare sau echivalente se ridică la 278.031 de lei.
 
În continuare, magistratul a notat titluri de stat emise de Ministerul Finanțelor Publice în cadrul Programului Tezaur reprezentând hârtii de valoare deținute (titluri de stat, certificate, obligațiuni) cu o valoare de 95.000 de lei.
 
Venitul anual s-a ridicat la 146.562 de lei reprezentând salariul de magistrat, fiind notate și voucherele de vacanță de 1.450 de lei.
 
În continuare, judecătorul din Medgidia a notat și 5.000 de lei arenda încasată de la PFA Constantinescu Mihai pentru terenul din comuna Nicolae Bălcescu și alți 1.759 de lei (total) reprezentând dobândă pentru cele două depozite.
 
În Secțiunea Documente puteți consulta declarațiile de avere și interese ale magistratului.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
Noul preşedinte al Curţii de Apel Constanţa, ales cu unanimitate. Averea şi interesele (DOCUMENT)
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii