Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:20 16 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

A fost stabilit un nou termen în Dosarul 2 Mai - Vlad Pascu va fi adus din nou la judecată în Iunie (VIDEO)

ro

23 May, 2024 11:58 1085 Marime text


Instanța a dispus un nou termen în Dosarul 2 Mai, în care Vlad Pascu este acuzat de ucidere a două persoane și rănirea altor trei - 7 iunie, ora 10:00.

La ultimul termen de judecată, magistratul Berevoescu Carmen-Claudia a apreciat că ședința s-a petrecut în condiții decente:
A fost liniște în sala de judecată. Este de aspeciat. Am putut avea o ședință de judecată liniștită. Propun ca și la noul termen sa fie sdus inculpatul", a spus judecătoarea. 

Vlad Pascu a răspuns: „Cu siguranță.”

Ca atare, acesta va fi prezent și la noul termen.

După încheierea ședinței de judecată, avocatul Adrian Bendeac, din Baroul București, apărătorul tânărului inculpat a vorbit cu presa.

În principiu, s-a hotărât că sunt inadmisibile cererile de constatare a nulității absolute ale încheierii prin care s-a dispus, cu privire la admiterea procedurii simplificate, în cazul recunoașterii vinovăției, și, de asemenea s-a respins ca inadmisibilă cererea privind constatarea nulității absolute a încheierii prin care s-a dispus respingerea schimbării de încadrare juridică. (…) Urmând ca la termenul următor instanța să se pronunțe pe o cerere de schimbare a încadrării juridice ce va fi formulată și, în funcție de argumentele invocate, vom face apărări”, a transmis avocatul.




PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Facem precizarea că pe parcursul întregului proces penal, persoanele cercetate beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum și de prezumția de nevinovăție.

Citește și:
UPDATE Nou termen în Dosarul 2 MaiVlad Pascu, adus la Judecătoria Mangalia (FOTO+VIDEO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii