Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:42 23 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

În dosarul 2 Mai Procesul va fi reluat de la 0, în privința audierilor! Noul magistrat - „Vreau să audiez părțile, să le văd, să le simt, să știu ce au simțit”

ro

23 May, 2024 10:29 1387 Marime text


La ultimul termen din Dosarul 2 Mai, în care a fost adus adus Vlad Pascu în sala de judecată, judecătoarea Berevoescu Carmen-Claudia a declarat că este normal ca acesta să fie prezent fizic.

„Cred ca toată lumea își dorește să trecem peste acest moment, de început. Știți ca acest dosar a fost repartizat completului de judecată prezidatvde către mine. Chiar dacă timpul a fost scurt, am considerat ca nu este necesar să preschimb termenul. Am vrut sa acord partilor sa ne cunoaștem.  Mi se pare corect ca inculpatul să fie adus la proces”, a declarat magistratul.

În cadrul ședinței de judecată, magistratul a decis ca procesul să fie reluat de la zero doar în privința audierilor. Instanța de judecată a decis readministrarea probatoriilor: 

Vreau să audiez părțile, să le văd, să le simt, să știu ce au simțit" - a mai spus judecătoarea cauzei.

Tot astăzi. unul dintre avocații rudelor îndoliate va depune o nouă cerere de schimbare a încadrărilor juridice.

PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Facem precizarea că pe parcursul întregului proces penal, persoanele cercetate beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum și de prezumția de nevinovăție.

Citește și:
Imagini de la Judecătoria Mangalia Vlad Pascu a fost adus la termenul de judecată (FOTO+VIDEO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii