Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
18:35 21 07 2019 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Medicul homeopat Victor Boţ rămâne în arest. Decizia judecătorului Arhip, anulată (rechizitoriu)

ro

14 Sep, 2016 00:00 1511 Marime text
Medicul homeopat Victor Emanuel Boţ, de 39 de ani, din Constanţa, acuzat de viol, rămâne în stare de arest preventiv. Decizia este definitivă şi a fost luată ieri de Marinela Mitan, judecător al Tribunalului Constanţa. Mitan a anulat decizia judecătorului Alexandru Bogdan Arhip, de la Judecătoria Constanţa, care a decis înlocuirea măsurii arestării preventive a inculpatului cu cea a controlului judiciar.
 
Nu este pentru prima dată când judecătorul Alexandru Bogdan Arhip a dispus eliberarea din arest a medicului acuzat de viol. Pe data de 27 iulie, acelaşi magistrat a hotărât înlocuirea arestului preventiv cu măsura controlului judiciar. Decizia a fost atacată de procurori la Tribunalul Constanţa, instanţă care a desfiinţat hotărârea lui Arhip şi a decis menţinerea în stare de arest preventiv a medicului homeopat.
 
De menţionat că Alexandru Bogdan Arhip este magistratul care judecă şi cauza denumită generic „Micul Regat“ ori „Grădiniţa groazei“, unde mai mulţi copii ar fi fost abuzaţi de angajaţi. De menţionat că medicul Boţ a lucrat pentru Grădiniţa „Micul Regat“
 
Rechizitoriul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa arată că, „în ziua de 16.05.2016, între orele 17.00 şi 18.00, în timp ce persoana vătămată, I.T.M., în vârstă de 11 ani, se afla pentru tratament, efectuând o şedinţă de reflexoterapie la cabinetul situat în municipiul Constanţa, strada Flămânda, inculpatul Boţ Victor Emanuel, profitând de calitatea sa de medic, a constrâns persoana vătămată, abuzând de încrederea şi influenţa sa asupra victimei, să se supună unui act sexual oral realizat de inculpat asupra victimei, totodată penetrând-o parţial cu degetul în vagin, fără a-i provoca deflorarea“, spun procurorii.
 
De asemenea, „în perioada septembrie 2015 - mai 2015, la diferite intervale de timp şi în realizarea aceleiaşi rezoluţii infracţionale, în timp ce persoana vătămată R.D., în vârstă de 13 ani, se afla pentru tratament, efectuând în acest sens mai multe şedinţe de reflexoterapie la cabinetul situat în municipiul Constanţa, strada Flămânda nr. 19, inculpatul Boţ Victor Emanuel, profitând de calitatea sa de medic, a constrâns persoana vătămată, abuzând de încrederea şi influenţa sa asupra victimei, să se supună unui act sexual oral realizat de inculpat asupra victimei, totodată penetrând-o parţial cu degetul în vagin, fără a-i provoca deflorarea, ejaculând asupra victimei“, se mai arată în rechizitoriu.
 
„În data de 31.05.2016, în jurul orei 18.00, în timp ce persoana vătămată P.M.T., în vârstă de şapte ani, se afla pentru o consultaţie la cabinetul medicului Boţ Victor Emanuel, din Constanţa, strada Flămânda, inculpatul Boţ Victor Emanuel s-a dezbrăcat şi şi-a expus organele genitale în faţa persoanei vătămate“, au conchis procurorii.
 
Citeşte şi 
 
Cum ar fi abuzat medicul Victor Emanuel Boţ, din Constanţa, trei minore (rechizitoriu)

Ti-a placut articolul?

Comentarii