Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:47 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

La ce a recurs un constănţean pentru a face rost de bani. Iubita lui trebuia să facă un avort

ro

09 May, 2017 00:00 3245 Marime text
Curtea de Apel Constanţa a dispus condamnarea definitivă a unui tânăr din Constanţa la trei ani de închisoare, cu suspendare sub supraveghere, pentru săvârşirea infracţiunii de tâlhărie calificată.
 
Mai mult, bărbatul a fost obligat să presteze o muncă neremunerată în folosul comunităţii pe o perioadă de 120 de zile la Căminul pentru Persoane Vârstnice Constanţa ori la Direcţia de Gospodărire Comunală din cadrul Primăriei Constanţa.
 
Potrivit rechizitoriului, în timp ce persoana vătămată se afla într-o staţie de autobuz de pe bulevardul Mamaia din municipiul Constanţa, inculpatul a deposedat-o prin violenţă de un portofel ce conţinea suma de 600 de lei şi acte personale, precum şi de un telefon mobil marca Samsung Galaxy S Duos. În total, prin fapta sa, inculpatul a cauzat un prejudiciu de aproximativ 1.600 de lei.
 
Trimis în judecată de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa, cel în cauză şi-a recunoscut fapta, aşa cum i-au imputat-o magistraţii prin rechizitoriu.
 
În faţa instanţei, în ultimul cuvânt, tânărul le-a declarat judecătorilor că a furat portofelul şi telefonul victimei pentru a face rost de banii necesari ca iubita lui să facă un avort.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii