Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:02 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Justiție Constanța Un cetățean american, care investește în Mihail Kogălniceanu, cheamă Ministerul Apărării Naționale în judecată

ro

10 Oct, 2023 17:00 1318 Marime text
  • Bella Licca International SRL, controlată de Streidel Brian, cheamă în instanță Statul Român prin Ministerul Apărării Naționale și Unitatea Militară 02542 Focșani
  • Vorbimde 10 dosare înregistrate la Tribunalul Constanța, vizând exproprieri
 
Pe rolul Tribunalului Constanța au fost înregistrate mai multe dosare privind exproprierea cu aceleași părți, mai precis firma Bella Licca International SRL – reclamant, iar Statul Român prin Ministerul Apărării Naționale și Unitatea Militară 02542 Focșani, în calitate de reclamați.
 
Vorbim astfel de dosarele 6811/118/2023 până la 6820/118/2023, pe secția I civilă, astfel un total de 10 dosare ce vizează exproprierea. Acestea au fost înregistrate pe data de 5 octombrie 2023, iar până la momentul redactării materialului nu au fost stabilite alte detalii privind viitoarele termene.
 
Despre Bella Licca International SRL
 
Firma a fost înființată în anul 2004, iar pe ultimul an financiar a înregistrat un singur salariat, o cifră de afaceri de 4,28 milioane de lei și un profit de 1,57 milioane lei. Sediul social este pe bulevardul Chimiei nr. 2bis din Iași, județul Iași, iar activitatea principală a companiei este „Comerț cu amănuntul al bunurilor de ocazie vândute prin magazine”. Asociat unic este un cetățean american – Streidel Brian, care este și administrator al firmei. El mai apare ca asociat în American Grand Shopt SRL și în Nano Spacelabs SRL. El a mai fost asociat în firma radiată Bestvintage SRL, care a avut sediul social în Constanța.
 
Investitor imobiliar la Constanța
 
La începutul anului, SC Bella Licca Interantion SRL, alături de o persoană fizică, Cristian-Gigi Varvara, a elaborat un PUZ pentru introduce în intravilan un teren din Mihail Kogălniceanu, județul Constanța, unde ar urma să se construiască un ansamblu rezidențial, de comerț și servicii. Suprafața terenului este de 117.500 metri pătrați. Amplasamentul obiectivului este in jud. Constanța, com. Mihail Kogălniceanu parcele: A484/1/8; A484/1/7/1/2; A484/1/7/1/1, teren identificat după planul de situație și planul de încadrare în zonă.
 
Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.


PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.


Citește și:

 
Imobiliare Constanța Orient Ceramic a obținut certificatul de urbanism pentru o investiție

 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii