Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:27 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Justiție Constanța Prefectul Judetului Constanța renunță la procersul cu primarul comunei Seimeni

ro

10 Mar, 2024 13:19 756 Marime text
  • Dosarul cu obiectul „acţiune prefect – tutelă administrativă anulare act administrativ /dispoziţia nr 56/24.04.2023 a ajuns pe masa magistraților anul trecut.
  • Părțile dosarului sunt: Prefectul Județului Constanța - reclamant în dosar, iar Primarul Comunei Seimeni - pârât.

 
Prefectul Judetului Constanța l-a dat în judecată, anul trecut, pe primarul comunei Seimeni. Pe rolul Tribunalului Constanța, Secţia de contencios administrativ şi fiscal a fost înregistrat dosarul nr.   6339/118/2023. Dosarul cu obiectul „acţiune prefect – tutelă administrativă anulare act adm /dispoziţia nr 56/24.04.2023“ este în stadiu procesual de fond. Prefectul Județului Constanța este reclamant în dosar, iar Primarul Comunei Seimeni - pârât.

În ședința din 8 martie 2024, judecătorii au luat act de renunțarea la judecată. „Ia act de renunţarea la judecată. Cu recurs în termen de 15 zile de la comunicare. Cererea de recurs se depune la Tribunalul Constanţa. Pronunţată pe data de 08.03.2024, prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor de către grefa instanţei“.


Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
De asemenea, pentru redactarea acestui articol au fost folosite informații de pe termene.ro.
 
Citește și:


Grup Servicii Petroliere Logistic SRL, controlată de omul de afaceri Gabriel Comănescu și Primăria Năvodari SRL au contestat decizia Tribunalului Constanța
 
Primarul orașului Năvodari și One Construction TOP SRL, chemate în instanță de Prefectul Județului Constanța. Miza – anularea unui act administrativ
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii