Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:51 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Justiție Constanța Dosarul dintre Mariana Soceanu, fost director economic la CT Bus SA și CT BUS SA, pe masa magistraților

ro

11 Feb, 2024 13:51 775 Marime text



Pe rolul Curții de Apel Constanța, a fost înregistrat dosarul nr.7000/118/2022, care are ca obiect contestație act.

Dosarul a ajuns pe masa magistraților la data de 08.02.2024, pe secția I civilă. Obiectul dosarului constă în contestație act, fiind în stadiul de apel.

Părți în dosar sunt Mariana Soceanu, în calitate de apelant reclamant și CT Bus SA, în calitate de intimat pârât. Potrivit Portalului Instanțelor de Judecată, Mariana Soceanu a făcut apel la data de 05.02.2024.

Facem precizarea că Mariana Soceanu este fost director economic la CT Bus SA.

Potrivit datelor înscrise în CV, în 2004, Mariana Soceanu a început activitatea la RATC (activând, succesiv, ca economist, contabil șef și director economic). Anterior, a mai lucrat la SC Comcereal SA Constanța (contabil), la Agenția Națională a Produselor Agricole RA București (contabil șef), la SC Cerealcom SA Constanța (contabil) sau la Agenția Națională a Produselor Agricole RA - sucursala Constanța (contabil).

Mariana Soceanu deține certificat de atestare a cunostințelor dobândite în domeniul Sistemului European de Conturi (SEC), certificat de resurse umane, certificat de Contabilitate, servicii conexe, consultanţă, diplomă de studii aprofundate în specializarea Contabilitatea, expertiză şi audit și diplomă de licenţă Specializarea Management Financiar Contabil, după cursurile universitare din perioada 1999 - 2003.



Citește și:

Declarații de avereMariana Soceanu, director economic la CT Bus SA Constanța, deține un teren, un apartament şi un autoturism (documente)
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii