Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:48 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Declarații de avere Mariana Soceanu, director economic la CT Bus SA Constanța, deține un teren, un apartament şi un autoturism (documente)

ro

07 Aug, 2021 00:00 3106 Marime text

 

 
 
  • Mariana Soceanu este director economic la CT Bus SA Constanța.
  • În ultima declaraţie de avere, Mariana Soceanu a precizat că deţine împreună cu familia un teren, un apartament şi un autoturism.
  • În declarația de interese, Mariana Soceanu a menționat calitatea de expert contabil, dar și cea de vicepreședinte al organizației municipale Constanța a PSD.
 
Cotidianul ZIUA de Constanţa prezintă averile şi interesele directorilor şi angajaţilor celor mai importante instituţii publice din judeţul Constanţa şi ai companiilor naţionale, aşa cum apar acestea fie pe site-urile instituţiilor, fie pe cel al Agenţiei Naţionale de Integritate.
 
În ediţia de astăzi, prezentăm declaraţia de avere şi pe cea de interese ale Marianei Soceanu (director economic la CT Bus SA Constanța), documente preluate de pe site-ul oficial al CT Bus.
 
În ultima declarație de avere, completată pe 11 iunie 2021, Mariana Soceanu a menționat că deţine împreună cu familia un teren, un apartament şi un autoturism. Conform datelor înscrise în document, terenul (localizat în Murfatlar, județul Constanța) este intravilan, are suprafața de 1.000 de metri pătrați și a fost dobândit în 2017, prin cumpărare. Coproprietari (cu cotă parte 1 / 2) sunt Mariana Soceanu și soțul acesteia, Lucian Soceanu.  
 
Apartamentul (în suprafață de 53 de metri pătrați) este amplasat în Constanţa şi a fost dobândit prin cumpărare, în 2015, coproprietari fiind tot soții Soceanu, fiecare cu cotă parte 1 / 2. Autoturismul, marca Opel Corsa, an de fabricaţie 2017, a fost dobândit prin cumpărare.
 
Mariana Soceanu a înscris în declarația de avere și două credite: unul la Banca Comercială, în valoare de 120.000 de lei, contractat în 2015 și scadent în 2040, și unul la Cetelem IFN SA, în valoare de 42.251 de lei, contractat în anul 2017 și scadent în anul 2022. 
 
La categoria „Venituri ale declarantului şi ale membrilor săi de familie, realizate în ultimul an fiscal încheiat”, Mariana Soceanu a menţionat venituri din salarii, din activități independente și din alte surse, astfel: venituri din salarii - 154.140 lei - Mariana Soceanu, de la CT Bus SA (contract de mandat); 79.849 lei - Lucian Soceanu, de la IGPR - UCAI - UTA Constanța; venituri din activități independente - 1.200 lei - Mariana Soceanu, de la Birou Expert Contabil, pentru servicii de contabilitate; venituri din alte surse - 1.982 lei - alocația copilului, Cezar Teodor Soceanu.

În declarația de interese, Mariana Soceanu a menționat calitatea de expert contabil (la CECCAR - filiala Constanța), dar și cea de vicepreședinte al organizației municipale Constanța a PSD.
 
Potrivit datelor înscrise în CV, în 2004, Mariana Soceanu a început activitatea la RATC (activând, succesiv, ca economist, contabil șef și director economic). Anterior, a mai lucrat la SC Comcereal SA Constanța (contabil), la Agenția Națională a Produselor Agricole RA București (contabil șef), la SC Cerealcom SA Constanța (contabil) sau la Agenția Națională a Produselor Agricole RA - sucursala Constanța (contabil).
 
Mariana Soceanu deține certificat de atestare a cunostințelor dobândite în domeniul Sistemului European de Conturi (SEC), certificat de resurse umane, certificat de Contabilitate, servicii conexe, consultanţă, diplomă de studii aprofundate în specializarea Contabilitatea, expertiză şi audit și diplomă de licenţă Specializarea Management Financiar Contabil, după cursurile universitare din perioada 1999 - 2003.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

În secţiunea „Documente“ a acestui articol puteţi vizualiza declaraţia de avere şi cea de interese ale Marianei Soceanu, dar și CV-ul acesteia. 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii