Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
02:22 20 05 2019 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

După condamnarea de la Constanţa Izaura Anghel, fiica lui Bercea Mondial, menţinută sub control judiciar (rechizitoriu)

ro

26 Sep, 2016 00:00 1286 Marime text

Marius Constantin (ginerele lui Sandu Anghel, zis şi Bercea Mondial) şi Izaura Anghel (soția lui Marius Constantin, fiica lui Sandu Anghel) rămân sub control judiciar. Decizia este definitivă şi a fost luată de judecătorii Curţii de Apel Bucureşti în dosarul în care familia lui Sandu Anghel a fost condamnată, în primă instanţă, la ani grei de închisoare pentru că l-ar fi şantajat pe Mircea Băsescu, fratele lui Traian Băsescu.
 
Următorul termen a fost stabilit pentru data de 20 octombrie.
 
Prezentul dosar a fost instrumentat de DNA Constanţa şi trimis spre soluţionare Tribunalului Constanţa. Această instanţă a dictat următoarele pedepse: Florin Anghel (fiul lui Sandu Anghel) a fost condamnat la 12 ani, 11 luni şi 20 de zile (pedeapsa rezultând din contopiri), Marius Constantin (ginerele lui Sandu Anghel) s-a ales cu patru ani şi şase luni de închisoare, cu executare, Fănica Anghel (soția lui Bercea) a primit trei ani şi nouă luni, iar Izaura Anghel (soția lui Marius Constantin, fiica lui Sandu Anghel) a fost condamnată la patru ani, cinci luni şi zece zile.
 
Toate pedepsele anterior precizate sunt cu executare, ele fiind aplicate de Tribunalul Constanţa, în primă instanţă. Grinică Ion Anghel (fiul lui Sandu Anghel) a fost condamnat la şase luni, prin măsură educativă neprivativă de libertate.
 
Ulterior, dosarul a fost trimis la instanţa superioară, respectiv la Curtea de Apel Constanţa. În urma unor demersuri specifice, familia lui Sandu Anghel a obţinut strămutarea dosarului la Curtea de Apel Bucureşti.

Rechizitoriu
Trimitere în judecată pentru şantaj Marius Constantin, ginerele lui Bercea Mondial

Ti-a placut articolul?

Comentarii