Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:56 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cursa nebunească de la Mangalia la Agigea, pentru oprirea unui bucureștean. Ce va analiza, azi, o comisie de specialitate

ro

03 May, 2017 12:48 2573 Marime text
În cursul zilei de astăzi, o comisie de specialitate va analiza dacă este oportun ca procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecatoria Mangalia să solicite instanţei de judecată prelungirea măsurii arestării preventive ori obligarea la tratament de specialitate în cazul medicului din Bucureşti, care, zilele trecute, nu a oprit la semnalul poliţiştilor, el fiind totuşi blocat pe podul de la Agigea.
 
Menţionăm că cel în cauză a fost arestat preventiv zilele trecute de Judecătoria Mangalia, mandatul emis nefiind unul definitv, acesta putând fi atacat la Tribunalul Constanţa. 

Amintim că, la finalul lunii aprilie, în municipiul Mangalia un echipaj al poliției din localitate a procedat la oprirea regulamentară a unui șofer aflat la volanul unui BMW seria 3. Acesta a refuzat să oprească și a continuat deplasarea în viteză. La intrarea în Eforie Nord un baraj format din două autospeciale și o motocicleta au forțat conducătorul auto să oprească, una dintre autospeciale a fost zgâriată ușor, BMW-ul continuându-și traseul.

În zona podului de la Agigea un alt baraj al poliției l-a oprit, după ce un polițist a efectuat un foc de avertisment în plan vertical.


Citeşte şi
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii